zdravim, asi pred tyzdnom som kupil AR 156 2.0 16V TS.. Okrem inych problemov je aj ten, ze sa mi svojvolne menia otacky.. stale po ubrati plynu, mi klesnu cca na 300, potom vyskocia na 1500 a ustalia sa niekde na okolo 950-1000.. Ale ked idem dole kopcom, alebo mam neutral tak mi to kolise cca od 300-1200.. Byvaly majitel pri kupe vybral z nej vzduchovy filter tzv. "hrusku" a odpojil nejaky konektor na hadici pri ktorej bol napojeny, ze vraj vaha vzduchu, alebo co + odpojil baterku nech sa to zresetuje.. Dnes som bol kupit ten vzduchovy filter aj ja, pripojil som ten konektor odpojil baterku cca na hodinu zapojil vsetko, ale nic sa nezmenilo, akurat to, ze auto nieje take zive do 3000 otacok, potom uz ok, ale otacky sa samovolne menia stale.. Tak cim to moze byt..? Nemoze byt vadna ta vaha vzduchu, alebo nieco podobne..? Sorry pisem ako laik, pretoze do aut sa vobec nevyznam.. a este jedna otazocka, co je za kontrolku na palubnej doske, take nieco ako keby sviecka, volaco z toho ako keby striekalo von a ma to 3 nozicky jednu na boku a dve vzadu.. sorry neviem to inak opisat..) Dik vsetkym za pomoc..)
21.47, 10. 9. 2008, odpovědětPODÍVEJ SE TADY V RUBRICE TECHNIKA NA ODKAZ KOLÍSÁNÍ OTÁČEK TAM TO MÁŠ POPSANÝ.
21.57, 10. 9. 2008, odpovědětta kontrolka je vstrekovanie a svieti ti kvoli tej odpojenej vahe, ktora bude zrejme rozbita a preto ju predosly majitel odpojil
21.58, 10. 9. 2008, odpovědětjj, cital som vsetko, robil si poznamky, zajtra vsetko skusim, uvidime ci pomoze..) Dufam, ze budem vediet vycistit tu klapku a krok. motorcek..)) Ta kontrolka svieti aj ked je pripojena vaha vzduchu aj ked nieje.. cize nieje chyba niekde vo vstrekovani, ale iba v tej vahe..?
22.25, 10. 9. 2008, odpověděttakze, vycistil som skrtiacu klapku a vahu vzduchu.. R.J. som vyresetoval podla tu napisaneho navodu.. Kontrolka vstrekov svieti dalej, auto je do 3000 otacok lenive ako do teraz a volnobech mi drzi na 2000, po par sekundach /15-20/ klesne na 1000.. Cize asi bude vadan vaha vzduchu.. Len dufam, ze ked za nu dam tych 3000sk tak to bude vsetko ok..!
7.32, 12. 9. 2008, odpovědětNemusís mít vadnou váhu vzduchu, mě kontrolka vstřiků zhasla i když byla připojená úplně nefunkční váha. Být tebou než bych se pouštěl do výměny váhy bych ještě zkontroloval kabely a konektor.
8.36, 12. 9. 2008, odpovědětkable a konektor som pozrel, nastriekal WD nepomohlo, stale svieti.. Otacky lietaju od 300-1700, strasne nieco.. Na diakgnostiku az v utorok tak uvidim, ze co povedia oni.. Uz mam toho plne zuby.. Mam pocit, ze som si vybral zle, ked som kupil alfu..(
23.26, 12. 9. 2008, odpovědětSpíš udělej to,že si zajedeš někam na diagnostiku a ta by ti měla říct proč svítí ta kontrolka,nebo alespoň napovědět co je špatně (než koupíš tu váhu).
8.56, 12. 9. 2008, odpovědět