DNES SOM SI VSIMOL ZE MAM OLEJOVU VANU OD NAFTY ZHODIL SOM ZHORA KRIT A VSETKO JE MOKRE OD NAFTY ALE NIKDE NEVIDNO SKADE TA NAFTA TECIE PROOOOOSIM AK NIEKTO VIE PORADTE KDE CO HLADAT
21.02, 13. 9. 2008, odpovědětJa jsem měl taky celou zadní stanu od nafty na 2.4jtd a byla povolena trubka k pátymu vstřiku a pod tlakem to za jízdy všude stříkalo.
21.12, 13. 9. 2008, odpovědětno ja mam vsetko mokre cerpadlo common rail kaly vsetko je od nafty vymenil som aj eska paski na hadickach a dnes som prisiel domov a pozeram zas az dole olejova vana je od nafty nechapem auto ide super vsetko ok az na ten zapach nafty neviem nemoze to it cerpadlo common rail ?
21.23, 13. 9. 2008, odpovědětMusíš to umejt tlakovou vodou aby to bylo čisty. Zvednout na hever a zkusit hledat za chodu motoru jako já.
21.31, 13. 9. 2008, odpovědětasi to zajtra vyumivam vapkov a viskusam to neviem nieco som tu aj cital ze moze bit cepadlo common rail v riti
21.40, 13. 9. 2008, odpovědětpokud ti motor běží a nevynechává, startuje normalně jak předtím tak je závada na přepadu nafty ktera se vrací zpět do nádrže. Tobě teče po bloku motoru, musíš to poznat na větší spotřebě je to dost znát.
8.08, 14. 9. 2008, odpovědětNo zo startovanim neni problem auto ani nevin echava ani nic sprava sa uplne normalne len tak ako pises spotreba sa mi zda ze je visia no nic dnes to idem viumivat vapkov a sledovat kde to skadial tecie zatial diki
9.16, 14. 9. 2008, odpovědětno umyl som to vistriekal vapokov a po takom hodinovom sledovani ze skadial ta nafta unika som nic neojavil odrazu nikde neunika no nic skusim pojazdit a uvidim ci sa nieco ukaze ak i mal niekto nejake radi dakujem
16.00, 14. 9. 2008, odpovědětAhoj.prosím vás aj mne tecie nafta ale iba ked je studený motor a smrdi to z kurenia poriadne teraz v zime..ale ked sa zohreje je to ok..prosim o radu..
13.07, 31. 12. 2019, odpovědět