Už fakt nevím. Když jsem auto kupoval, snad všechno šlo. Po půl roce mi při cestě přestali svítit potkávačky, tak jsem dojel na světelnou sirénu, která kupodivu šla a na mlhovky. Prasečina, ale dojel jsem. Bylo to přepínačem, postříbřenou ploškou, která jezdí po "tišťáku" a spojuje obvody. Ale parkovačky nešli i po opravě. Předevčírem jsem nastartoval auto a hned tam kopnul světla a udělalo to lup a přední nejdou, park., potkávačky, dálkový. Jen mlhovky jdou. Pojistky ok, relatka ok, přepínač proměřenej ok! Nevim, netušim, sem v koncích...snad budu muset do servisu :-(.....
7.45, 15. 9. 2008, odpověděthele nedavno sem měl ten samej problem(kupodivu i stejnou historii :-D s páčkovejma přepínačema :-D) a nakonec už nešlo nic a bylo to tou paticí pod volantem(je to takovej konektor s drátama) a ten mi vyhořel.
8.42, 16. 9. 2008, odpovědětKterej konektor myslíš? Tu co jde z prava, myslím, že je to sedmipinová. Ten konektor je osazenej dvouma drátama z vrchu (modrá kombinace, dálkový, pak potkávačky),vynechanej pin (podle přepínače by měl bejt zapojenej, protože se to jeví jako parkovačky), pak šedej kabel je mínus, pak pin volnej, a pak zelenožlutej kábl (na osvětlení přístrojovky), a pak oranžovej kábl (nevím na co je).
10.52, 16. 9. 2008, odpovědětBudu vděčnej za každou radu nebo nápad, mě už došly...ale je fakt, že te mínusovej kabel mi z toho konektoru nešel, byl nějakej mírně zapečenej, tak sem sním nehejbal a nechal ho tam.
10.54, 16. 9. 2008, odpovědětmiro dík moc, bylo to tím zas.... konektorem.
12.51, 18. 9. 2008, odpovědětKlucí, kde je ten konektor? dneska se mi stala podobná věc, jdou jen parkvoačky a mlhovky, jinak nic, ani sv. houkačka
20.28, 22. 1. 2009, odpovědět