Ahoj, můžete mi někdo doporucit dobrý servis v blízkosti Chomutova? Zatím sice servis nepotřebuji, ale v blízké době se pro jistotu chystám nechat udělat rozvody a sám se na to necítím, nemám kde to udělat a nemám ani pořádný nářadí a zároveň nechci svojí alfu svěřit amatérovi, tak si radši nechám poradit od někoho, kdo už má zkušenosti. Stačí mi pouze servis, nahradní díly si pro jistotu kupuji sám.
9.24, 15. 9. 2008, odpovědětNo teda chlapi, neříkejte mi, že v blízkosti Chomutova nikdo s alfou nejezdíte do servisu nebo neznáte dobrýho mechanika, tomu se mi nechce věřit.
7.31, 23. 9. 2008, odpovědětJá osobně jezdím do Děčína do MotoArte,mám to z Mostu asi o něco blíž.Je to značkový servis a dá se s nima vcelku mluvit,dělají mi za 400,- na hodinu.Co se týče rozvodů,nikdy bych si je po velmi špatných zkušenostech nekoupil z druhovýroby,ať si prodejce říká co chce.Originál rozvody jsou o něco dražší,ale dostaneš na ně plnou záruku a jejich servis je pojištěný pro případ škody na tvém autě.
8.29, 23. 9. 2008, odpovědětJa jsem z Mostu a jezdim take do Dečína do MotoArte a kdyz se mi nechce tak daleko, tak to davam do Teplic do Temposervisu (www.temposervis.cz) s obouma jsem zatim spokojenej a jinam bych to tady v okoli Mostu uz asi nedal...
17.38, 23. 9. 2008, odpovědětAno,jsem majitelem www.znackoveoleje.cz ,přijeď rád pokecám :).Na stánkách jsou dvě adresy,obchod mám na té V.Nezvala 3301(je to u starýho Tuzexu).
9.19, 24. 9. 2008, odpovědětzadní nárazník na alfu 156 kufráč rok 2001
13.33, 19. 3. 2015, odpovědět