Prosim Vas jak vymenim ziarovku na Tachometru prestal mi svietit a vecer vydim prd kolko idem ... taktiez prestala mi svitit teplota motoru myslim tym podsvietenie :-)
21.03, 15. 9. 2008, odpovědětA co takhle použít kouzelnou kolonku HLEDEJ.Je to tam napsany už stokrát!!
21.17, 15. 9. 2008, odpovědětEl chino ja som mal obdobnú dilemu. Vyriešil som to tak, že som vzal skrutkovač(krížový) odskutkoval som skrutku, ktorá sa nachádza vo vrchnej časti vo vnútri otvoru ťacháča. Potom vytiahneš smerok ku sebe celý tachometer. Zo zadnej strany sa nchádza niekoško žiaroviek v sivých držiakoch to ľahko uvidíč. Tieto pootočením vytiahneš a vymeníš za nové. Následne postupuješ naopak. Čo sa týka strednej časti teplota,palivo a hodiny tak v tomto ti poradiť neviem. Veľa zdaru.
21.26, 19. 9. 2008, odpovědětno tam je to samozrejme prevedene tak isto, zhodis manzetu radicky, pod nou mas 4 skrutky, pod popolnikom dve ci kolko, pod ramcekom na radio dva imbusy, panel vyklopis, budiky su priskrutkovane par srobami a ziarovky su tam tusim 4 :) a tak isto je to aj v ovladacoch kurenia
21.55, 19. 9. 2008, odpovědětteraz som to vsetko podsvitoval na modro, cize: budiky teplota, hodiny a nadrz = pod panelom autoradia 2x imbus, tusim 4, na spodnej strane panelu radia 2x krizova PZ2, popolnik, 2x krizova PZ2, pod nim dalsie 2x PZ2 a pod radickou 3x alebo 4x PZ2.. Popolnik musis vybrat cely a odpojit od kablov + tie knofliky od klimy, resp. kurenia vytiahnut prec, potom zoberies cely ten panel pekne prec.. Budiky drzia 4x PZ2, vytiahnes ich odpojis jeden konektor a si pri ziarovkach..) Tie na nadrz sa dost zle vyberaju, ja som pouzil uzke kombinacky..) ale aj tak som tam na priamo naletoval LED..) K tomu tachacu, jedna skrutka hore PZ2, zoberies prec ten plastovy fas pod nim tachac ktory drzia 2x PZ2 povytiahnes, trosku malo miesta okolo volantu, ale da sa to aj bez toho aby si ho vyberal..) Odojis konektor a mas to von..) 2x ziarovka na osvetlenie + 1x na displej.. Uplna pohoda cca 20 min..))
22.14, 19. 9. 2008, odpovědětVdaka lidicky zajtra jdu do toho :-)
7.53, 20. 9. 2008, odpovědětdaj vediet ako si dopadol.. Akurat vcera som nemal co robit, tak som to rozobral znova..) podsvietil som navyse aj kurenie, resp. klimu 3x vysokosvietive modre LED /uzasne - asi najkrajsie podsietenie z celeho auta/ + pomenil som ledky v otackomeri, smerovky, mazanie, dobijanie, svetla atd.. vsetky som dal biele, uplne uzas.. Len strasne sa to robilo.. nieje tam poriadny pristup a odsavacka cinu velmi nepomohla..(
9.13, 21. 9. 2008, odpovědětjo a este aj tie tlacitla na zmenu jasu podsvietenia a prepinanie km/stupne.. tiez biele..)
9.14, 21. 9. 2008, odpovědětFujjj...to je humus...ked chcete mat modre podsvietenie budikov, tak si kupte VW!!! Takto dojebat alfu...blehhh!!!
12.31, 24. 9. 2008, odpovědětosobne si myslim, ze to sproste zelene je na <!>..
21.50, 24. 9. 2008, odpovědět