Nazdar Mam otazocku do plena da sa mi zohnat starsi potemciometer plynu za 2000Sk je to podla vas dobra cena. Je ale na 2.4JTD Bude pasovat aj na 1.9JTD. Pozeral som to v APMtec a hodnoty odporu a zapojenie je rovnake. Dakujem za poradenie
22.22, 16. 9. 2008, odpovědětcau, kvoli comu to vlastne menis?
22.38, 16. 9. 2008, odpovědětDiagnostika mi vyhodila vadny spinac potrnciometra plynu
14.35, 17. 9. 2008, odpovědětMněl jsem tento problém letos nastal v Itálii, objevila se už kdysi dávno nahodilá chyba smazáno a klid, až v Itálii znova 2000km od domova smazat nešla. no tak do značkovího servisu a hle nebylo to ve snímači ale ve svorkovnici kde se připojuje snímač k PC kluci italský hned věděli o co jde svorkovnici ustřihli a jednotlivý drátky podle barev sletovali natvrdo ksobě, udělali reset a já v klidu odjel. Jo musím dodat že o 250 Eur lehčí. Takže zkus nejdřív konektor apak měň snímač jinak dle eperu stojí okolo 19000kč v Itálii 650 Eur.
17.01, 17. 9. 2008, odpovědětNazdar Franik 156 nevies nahodov kde je ten konektor.J som to pozeral ale od snimaca som po rozvod kurenia co ide popod pristrojovku nenasiel nic. A teraz ti to ide ok. CO je u teba PC . Riadiaca jednotka?
21.08, 17. 9. 2008, odpovědětPc je řídící jednotka, to jsi odhadl správně. Nevým jak je to u naftovýdh verzí já mám 2,5 V6 a u ní je právě též elektronický plyn. Tak jsem ti napsal moji zkušenost. Já mám jednotku na straně spolujezdce na ,,A" sloupku pod přístrojovkou. Co jsem na ty italy koukal tak kabel vede od snímače přímo k jednotce. A od jednotky cca 30cm je na kabelu bílý konektor u mně byl schovanej za jednotkou volně zastrčenej. ale to nevým přesně jelikož jsem nepostřeh přesně odkud ho vytáhli ale je to na tom kabelu. Od snímače je dost dlouhej a končí právě na tom konektoru. Což je bolest všech Italů- jo konektory.
21.10, 18. 9. 2008, odpověděta co by sa stalo ak by som jazdil s touto chybou? ked je dobry snimac polohy a iba tp vyhadzuje tu chybu koli konektoru?
13.15, 7. 10. 2009, odpovědětsnímač má v sobě dva reostaty ty se mezi sebou porovnávají pokud jeden odejde jede to ještě na ten druhý ale pokud odejde i ten tak stojíš jednotka už nemá kde brát udaje o poloze plyn pedálu. jinak při mém problému to nejprve udělalo náhodně a opět se to vrátilo zpět. po cca půl roce se rozsvítila kontrolka znova a nastálo bohužel jsem byl pod Neapolí 2000km od domova tudíž jsem zamířil do značkového servisu kde to opravily a chybu to hlásilo špatný snímač okamžitě šel na konektor pod kastlíkem (V6) sletoval vymazal a vše OK jo ještě skásnul 250€. Jinak se může stát že ti auti pojede na nouzový režim abude to chlastat.
20.32, 8. 10. 2009, odpovědětČau, já prodávám potenciometr na 2,4 JTd za 1200 kč.V případě zájmu tel 777159032
19.13, 9. 10. 2009, odpovědětMam snimac plynoveho pedalu cena 50 euro
9.56, 10. 10. 2009, odpovědětclovece uz to mam vymenene a zatial to neesvieti...uvidime...ale dik aspon budem vediet ked sa to rozsvieti znova ze co mam spravit...
10.45, 11. 10. 2009, odpovědět