cafte.. Ako mam nastavit svetla, lebo mi svietia strasne dolu.. Dnes som menil komplet ziarovky a som to nejako rozladil.. je tam taka plastova skrutka myslim, ze 6tka, ale ked nou tocim nic sa nedeje..:-( btw: dal som 100W aj tlmene aj dialkove, moze nieco vyhoriet, resp. sa posrat prepinac..?
21.39, 18. 9. 2008, odpovědětčau, takže: 100w žárovky jsou pro provoz zakázené, né že jen oslňují protijedoucí řidiče, ale hlavně, že mají nepovolenou watáž!! takže první co se ti časem stane je, že se ti vypálí chromovaná parabola, což ti zničí odraz světla a bude ti to svítit blbě, a pak ti může zhořet elektro, což je ještě horší!! Já být tebou, tak na seřízení si zajdu tam kde dělají technickou, za poděkování ti to seřídí, 100w žárovky jak potkávačky tak i dálkové zruš (měl jsem 100w žárovky na Fordu na přídavných dálkových a nechtěj vidět to peklo!! Svítilo to jak ďas, ale musel jsi to rožnout jen za provozu-dávají moc tepla!!)Já mám na Alfě potkávací Eufab Gold line 50% více světla a dálkové Eufab Long Life 100% více světla!! Svítí to modro-bíle a celkem dobře, ale xenony jsou xenony!! Tak mnoho štěstí.......
7.33, 19. 9. 2008, odpovědětok, tak to radsej vyhodim nech sa mi nieco nepozerie.. Radsej objednam xenony z chiny za 20$..))
12.16, 19. 9. 2008, odpovědětTak to jsem fakt zvědavej, jak ty xenony budou svítit a jakou budou mít životnost :-)
17.15, 19. 9. 2008, odpovědětVetsina levnych xenonu, ktere koupis na aurku nebo nekde jinde za 1500Kc jsou z cini. Pokavad nechces original za buh vi kolik tisic tak tydle jsou dostacujici!
17.22, 19. 9. 2008, odpovědětpozri, aj s posovnym na SVK ma to vyjde cca 1000sk.. najlacnejsie xenony tu kupim cca za 3000.. cize ked si kupim 3 sady a to nehovorim, ze ked kupim 2 a viac mam zlavu na postovnom, tak si myslim, ze sa mi to viac oplati kupit cez ebay ako tu od nejakeho typka ktory to aj tak pravdepodobne objednal z ciny..))
17.53, 19. 9. 2008, odpovědětXenony? Mate na mysli HID sadu? Nebo klasicky? Protoze 3000 a dalsi castky o kterych tady mluvite jsou nejaky maly... Jinak teda ja jsem mel zarovky plneny xenonovym plynem, svitili hezky bile-na oko moc pekny. Ale svitivost jako takova nestala za nic. Takze ted tam mam Osram nightbreaker a sem spokojenej se svitivosti(sviti moc dobre, daleko atd) Ale na oko jsou zluty
18.06, 19. 9. 2008, odpovědětnapis potom ako to dopadlo..))
9.21, 20. 9. 2008, odpovědět