Čau všem alfistům.Mám dotaz ohledně ostřikovačů.Když je spustím tak nejdřív mi třikrát stěrače prejedou sklo a až pak začne stříkat voda.Nejde s tím něco udělat?Když mám pak na okně třeba bláto tak je krásný poslouchat ty kamínky škrábat sklo.Díky
18.34, 21. 9. 2008, odpovědětMě to stříká hned.Asi ti to někde teče z hadičky a chvilku trvá než se zase naplní hadička od čerpadla k ostřikovači.
18.39, 21. 9. 2008, odpovědětno někdy to začne po delší době a někdy taky vůbec.Většinou to urychlím tím, že tu páčku nedržím k sobě ale že s tím dělam sem tam jako když blikám dalkovkama.A ještě navíc mi nestříka "rozprašovač" ale takovej čůrek jak ze zahradní hadice takže musim dolejvat vodu dost často
18.50, 21. 9. 2008, odpovědětTo same. Jsu zvedavy jestli nekdo vi kde je zpetny ventil. Poradte nekdo komu seto stalo. Dík!!!
18.40, 21. 9. 2008, odpovědětZpětný ventil je v rozdvojce k jednotlivejm tryskám pod platem u stěračů. já Dal obyč. zpětnej ventilek a obyč rozdvojku co používaj akvaristi a je klid.
18.20, 22. 9. 2008, odpovědětTak to muže byt taky čerpadlem.Nemusí mít tlak.
19.01, 21. 9. 2008, odpovědět