Zdravim Alfáci potřeboval bych radu: V domění že se mi ozývají ramena, tak jsem udělal generálku komplet spodních i vrchních ramen tyček stabilizátoru a když jsem vymetl první kanál, tak tam zase něco mydlilo. Ponávštěvě servisu mi řekli, že mám vůli v hřebenu řízení a že to ja výměnu, že to nejde nějak vymezit, prostě pakárna a stojíto ranec. Vym že kamarád dělá mechanika a ten mi říkal, že u hřebenu je nějakéj vymezovací šroub, kterým se dá ta vůle vykompenzovat, ale že u Alf neví jestli tomají, že Nissany to mají...Nevíte někdi jestli se to dá na 156ce udělat,poněvadž celé řízení se mi nechce měnit, poněvadž určitě to stojí baťoh jako všechno na Alfy a jetej nevim zdaseto vyplatí.Prej měnit to je pěkná pakárna....Předem díky za rady.....Alfistům nadšencům ZDAR :)
19.44, 22. 9. 2008, odpovědětještě se podívej na vnitřní kuláky pod manžetama ty často odchází,stojí asi 800kč/ks a je to i s tyčkou řízení.Mě taky každej říkal hřeben ale ten dost vydrží.čau.
20.22, 22. 9. 2008, odpovědětDíky za tip mrknu na to :)
21.14, 22. 9. 2008, odpovědětCau Mirek, ako si dopadol s tym hrebenovym riadenim? Momentalne mam ten isty problem, na SVK su vraj tri firmy, ktore to dokazu repasnut, mam aj kontakt, no najskor sa ta chcem spytat co si ty spravil. Alebo vie niekto poradit? Dik. Andy
11.09, 14. 12. 2008, odpovědět