Ahoj, už dlouho mi nefungovalo smšrování ventilace, pořát to foukalo jenom na sklo. Myslel sem si, že je to ten motůrek co natáčí klapku v potrubí ventilace, ale nějak se mi do toho nechtělo, je tam přístup jak do ..., takže jsem to furt odkládal. Dneska mi to ale nedalo a po hodine jsem motůrek dostal ven, pročistil jsem ho a hurá, motůrek se točí, ale při pokusu o zpětnou montáž jsem zjistil, že chyba je ještě jinde. Motůrek je nastrčený na takové plastové kolčko a tím se pak pootáčí celý mechanismus, jenže v mém případě nebylo možné právě tímto mechanismem pohnout a to ani rukou po vyvinutí značné síly. Asi hodinu jsem se pokoušel tu klapku pootočit aspoň o milimetr, ale marně, nevím v čem to vázne nebo kde se to zasklo a sundavat palubku se mi kvůli tomu vážne nechce. Nestalo se to někomu z vás nebo neví někdo v čem je problém? Motůrek je sám o sobě docela silný, ale s tímhle s klapkou nepohl. Budu vděčný za každou radu, krom rad typu, sundej palubku a podívej se kde to vázne, na to jsem přišel i já, ale nemám na to čas ani chuť.
19.14, 23. 9. 2008, odpověděttie mechanizmy su vymyslene pekne na chuja. jedno tiahlo ovlada naraz niekolko klapiek, ktore musia chodit uplne lahko, inac sa to cele zadre. pripadne sa ohybaju osky na tych klapkach, co je este horsie. ja uz som sa na to vykaslal, mam to natocene nafurt na sklo proti hmleniu a uz to neriesim :)
15.41, 24. 9. 2008, odpovědětDíky za radu, radost z toho sice nemám, ale co nadělám. I tak se ale budu snazit to opravit, pořát se nechci smířit s tím, že mám v autě klimu, která mi maximálně tak odmlží sklo. Nebyl y tu někdo, kdo už měl sundanou palubku a udělal fotodokumentaci toho jak postutopvat a na co si dát pozor? Zřejmě se mi to v brzký době bude hodit.
19.22, 24. 9. 2008, odpovědětjasne, ved treba to este skusit. ja som sa na to vykaslal, lebo ked som to chcel dat von, od plechov som mal dorezane cele ruky a nie je to len taka brnkacka. aj som rozmyslal, ze tie tiahla odlahcim pomocou pruzin, este to nemam celkom vymyslene :) ale nakoniec to spravim :) inac, ak sa ti neda pohnut s klapkou ani nasilu, je mozne ze jej tesniaca guma je zalepena vlhkym prachom, to je pekne svinstvo.
21.50, 24. 9. 2008, odpovědětJak to tak čtu, tak se mám vážně na co těšit. S tou slepenou tesnící gumou je to dost možný, než jsem to auto koupil, tak předchozí majitel s ním rok nejezdil a podle toho to taky všechno vypadalo. V sobotu bych se na to chtěl podívat, tak snad se k tomu dostanu a povede se to dát dohromady, pak dám vědět, jak to dopadlo.
7.05, 25. 9. 2008, odpovědětvytáhmi radio, je tam vidět část mechanismu klapek na pravo zkus s nimi pohnout třeba se ti podaří to rozhýbat samozřejmě je to složitější, pokud chceš mít lepší přístup vydělej středový panel.
7.46, 25. 9. 2008, odpovědětjaden cas sa to tu riesilo, ze by problem mohol byt v tom ze ti autoradio tlaci na kurenie a potom to nefunguje. skus povitiahnut radio o par mm von a potom pohnut tymi klapkami co si nevedel pohnut rukou.mne toto pomohlo
9.47, 25. 9. 2008, odpovědětDíky za ty rady, ale když jsem s tím zkoušel pohnout poprve, tak jsem mel sundaný celý středový panel včetně rádia a přihrádku u spolujezdce, takže by nemělo nikde nic překážet, u mě bude spís problém v tom, že se to dlouho nepoužívalo a nekdě něco zatuhlo tak, že s tím nejde hnout. dokonce jsem mel venku i vrchní výdech a pokoušel jsem se to trochu rozhýbat přes tu vrchní klapku, ale taky to nepomohlo.
12.02, 25. 9. 2008, odpovědět