Ahoj kdo tu cipuje Alfy? Mam 156 2.4JTD r.2000 a jsem z CB. Jaka je tak orient. cena a zisk vykonu? Diky moc
13.47, 26. 9. 2008, odpovědětAhoj, cipnu ti to, jsem kousek od CB. Cinkni mi na 606452152, predbezna cena od 3tis. Vykon tak 15%, zalezi na stari a stavu.
9.41, 27. 9. 2008, odpovědětJinak i pro druhe, kdo ma zajem na jihucech cokoliv cipnout, tak se staci ozvat nebo pisnout mejl, delam i diagnostiku. Necipuju jenom alfy, ale i dalsi evropske auta.
10.05, 27. 9. 2008, odpovědětTak jsem si nechal cipnout auto od Jardy a pisi sve zkusenosti. Vse probehlo maximalne v pohode, jeden den stahnul mapu a druhy den nahral upravenou. Udelali sme rovnou diagnostiku a vse se zdalo byt OK, tak sme to cipnuli. Po cipnuti jsem jeste vymenil vzduch filtr za KN a poridil vyfuk ultersport, ktery je za pomerne slusnou cenu a neni treba nic varit a rezat (original byl prohnilej). Jede to krasne a je to i primo poznat z pohledu ridice, ale zajimalo me, kolik koni nyni mam. Zajel jsem proto na brzdu a nechal zmerit vykon a nezavisle udelat diagnozu, z puvodnich necelych 140 nyni 171koniku, kdo by mel zajem poslu i vystup z Dyno metru. Auto jede v pohode, necoudi, ani zadne jine jevy, motor slape bezvadne. Pisu to sem proto, protoze mi psalo spousta lidi az to cipnu at se ozvu, trebas to i druhym pomuze pri rozhodovani. Vse me i s cipnutim vyslo zhruba na 11tis, vyfuk 4tisky, filtr s boxem 3tisky, cipnuti 3tisky. Kontrola na Dyno a jejich nezavisla diagnostika 1tisic.
9.27, 6. 10. 2008, odpovědět