cau chlapi, poradte mi prosim kde koupit sterace. Gumky v pozadovanem tvaru nemuzu nikde sehnat, takze budu muset koupit asi cela ramena. chtel bych original, ty na kterejch je napsano alfa, nevite kde by se daly sehnat, nebo kde bych sehnal ty orygos gumicky? cena? diky
20.11, 1. 10. 2008, odpovědětTo akoze naco? Myslis ze origo maju iny tvar alebo ze to robi alfa? Neviem sice, kto dodaval stierace alfe, ale je to jedno, bud chces obycajne alebo jednoramenne (akokeby cele len z gumy), v kazdom pripade valeo alebo bosch alebo nieco lacnejsie, odporucam Valeo Silencio Xtrm, prip. Bosch Aerotwin.. na stieracoch nesetri, ak jazdis castejsie..
21.25, 1. 10. 2008, odpovědětto gonzales: diky za radu, mrknu na to, nejde mi o to ze jsou alfa romeo, ale vypadaji slusne narozdil od tech co se prodavaji na benzinkach. o penize nejde, hlavne aby to stiralo:))
8.04, 2. 10. 2008, odpovědětTo Lukas: Ahoj, trochu nerozumím tvrzení, že potřebuješ gumy v požadovaném tvaru.Nedávno jsem měnil jen gumy za grafit.gumy a stírá to supr...
8.39, 2. 10. 2008, odpovědětNo ja som tiez skusal rozne gumicky aj grafitove, ale po par mesiacoch zase o nicom :(
10.50, 2. 10. 2008, odpovědětGumky na steracich jedine silikonove. Na jare jsem koupil valeo se silikonovyma gumkama a nemuzu si stezovat Neskacou po skle, nevrzou, nenechavaji vrstvu vody! Nprosto nejlepsi. Jinak vyrobce Valeo montuje sterace na auta do seriove vyroby. Ale nevim presne jak je to s Alfou...
18.15, 2. 10. 2008, odpovědětTO TOMY: myslel jsem to tak ,ze pokud bych chtel vymenit pouze gumicky, tak ty orginalni maji z profilu takovy tvar ktery nemuzu nikde sehnat, a kdyz koupim s jinym profilem zase to nahovno drzi. zkusim poridit komplet novy sterace a bude pokoj:)
15.25, 7. 10. 2008, odpovědět