Ahoj lidi. Vím že toho tu je hafo, ale mám big problém. Mám motor 1.9 JTD 77 kw. Vyměnil jsem si trubku od pal. filtru do čerpadla a nastartoval. Jelo mi to asi 3 sekundy a samo chcíplo. Teď už nejde nastartovat. Ani tendenci. Nafta do vstřikovačů jde. Nevíte prosím co by to mohlo být? Předem moc díky.
20.46, 2. 10. 2008, odpovědětako vieš, že ti ide nafta do vstrekovačov?...prívod paliva sa automaticky odpojí napr. pri nehode, pod sedadlom vodiča je tlačidlo na obnovenie prívodu paliva, skús ho stlačiť....inak si neviem predstaviť čo by to mohlo byť
21.03, 2. 10. 2008, odpovědětmoze to byt zavzdusnene.ked chyti cerpadlo vzduch je problem.napr.bol som pri tom ked dosla nafta na pasate.trvalo skoro pol hodinu pokial to chytilo.odvzdusnilo sa to a bol pokoj.
21.53, 2. 10. 2008, odpovědětAle když mi nafta stříka ze vstřikovačů, tak by to nemělo být zavzdučněné. Teda si to myslím. Už tolikrát jsem zkoušel odvzdušovat že není možné aby tam byl vzduch. Ale je to možné, třeba to nedělám dobře.
22.13, 2. 10. 2008, odpovědětTo je nejaka kravina,poradne s tim zatoc a nech 2 vstriky povoleny,kdyz mi dojde nafta u galaxy tdi tak to taky chvili trva nez se odvzdusni,cca do 5min.
7.38, 3. 10. 2008, odpovědět