Ahoj potřeboval bych radu. Dnes jsem chtl vyměnit pylový filtr na své 156 r.2005(facelift) a narazil jsem. Sundal jsem plast před spolujezdcem pod stěračem a byla tam jen díra a neviděl jsem žádnej pilový filtr. Nemáte někdo odkaz nebo fotku kde bych se podíval de to přesně má být? Byla tam jen díra pod kterou byl nějaký otvor s mřížkou asi 10 x 15 cm, ale ta je v zavařeném plechu asi jsem slepý. anebo to maá facelift jinak.? Díky moc za radu Lukáš
15.53, 4. 10. 2008, odpověděttak to si vedle jako jadle :c) ty už ho máš trochu jinde a to v kabině na strane spolujezdce pod tím bočním tapecem středového tunelu a měl by se skládat ze dvou dílů. Málo hledáš v diskuzi, tohle jsem vyčetl kdysi se to tady psalo, takže to raděj pohledej....
23.09, 4. 10. 2008, odpovědětTak to nechápu díval jsem se před chvílí pod tapec u spolujezdce na sloupku a nic jsem tam takového neviděl. Mohl byste mně prosím někdo poradit kde jej najdu? Mám 1.9 jtd 156 r.2005 facelift. Díky moc nebo jestli nemáte nákres-
13.42, 5. 10. 2008, odpovědětNie pod tapacirom na stlpiku, ale pod odkladacim priestorom u spolujazdca (blizsie k stredovemu panelu)...filtre sa zasuvaju az za stredovy panel. Ked sa tam pozries, tak tam uvidis taky velky valec (to je ventilator) a hned vedla neho (k stredovemu panelu) je profil v tvare "L" (prichyteny 3x srobmi), ktory vlastne drzi a tesni priestor s kabinovym filtrom. Nebud lenivy a pouzi policko "hledej"!!!
7.46, 6. 10. 2008, odpovědětTO tady není nikdo kdo to měnil???
17.43, 5. 10. 2008, odpovědětAle je tam-dva šroubečky dole jeden nahoře na 6 klíč cvak sm. dolu a filtřík se vytáhne bokem je dvoudílný.
21.32, 5. 10. 2008, odpovědět