typický problém vrzganie horných ramien.chcel som odstrániť vrzganie tak som povolil maticu na hornom ramene ,šrob som povytiahol na doraz za pružinu nastriekal som do trubky silikonový olej a natlačil silikonovú vazelínu.všetko som poskladal , za čas vrzganie nebolo, ale z nižšími teplotami sa znovu ozýva. nevie mi niekto poradiť ako silno sa má dotiahnuť tá matica, ja som ju ťahal na doraz, neviem či by som ju nemal trochu povoliť a vrzganie prestane? čauPS koľko Nm
11.58, 5. 10. 2008, odpovědětCaff, aj ja riesim vrzganie z hornych ramien. Ono ide o to ze mazanie je iba docasne odstrananie vrzgania. Treba vymenit cele ramena. Ja v nich mam male vole takze aj tak sa musia menit. Zatial neviem o nikom komu by dlhodobo pomohlo namazanie. Je o tom pisane aj na alfa156.net.
17.52, 6. 10. 2008, odpovědětja v nich nemám žiadnu vôlu, ale na fore už niekto písal, že vymenil horné ramená a aj tak vrzganie neskončilo čaff
18.30, 6. 10. 2008, odpovědětto myslíš ako premazať guľové čapy ???
11.11, 9. 10. 2008, odpovědětto je u alfy tipické, bude to chtít vyměňit silenbloky na horních ramenech a promazat vazelinou.
12.42, 9. 10. 2008, odpovědětked sa menia vrchne ramena.. zetiahnut ich treba ked je auto na kolesach..tz. zatazene.. potom vam to robi problemy.. vrzganie a tak..
12.49, 9. 10. 2008, odpovědětMajo, mozes to dotahovanie nejako specifikovat, zaujala ma tvoja reakcia. Sus pls nejako blizsie oddovodnit preco dotahovat ked ja auto zatazene, dik
16.41, 9. 10. 2008, odpovědět