ahoj neměl někdo taky problém při studeném startu s drčením palubky? nebo spíš s tím co je pod ní(přijde mi že je to z míst(u řidiče a blíže k oknu jak je ofuk oken) a jakmile se auto ohřeje už to nedělá a pak za studena znovu(je to nervy hlavně když stjí auto na volnoběh) 1.9JTD/98
9.30, 6. 10. 2008, odpovědětstare tvrde plasty. bud ich pri drncani tlacit rukou, alebo si na to zvyknut :)
11.50, 6. 10. 2008, odpovědětmne tiez "hrkoce", ale zase naopak, za stude nic, a ked sa interier ohreje, tak to zacne na spolujazdcovej strane. Nie som taky macher, ze by som dal dole celu palubovku a nasiel proble, tak som jednoducho medzi okno a plubovku natlacil kusky gumy, po krajoch a v strede, je to dost lepsie, len este tu spolujazdcovu stranu musim poriet nejako podomne, lebo ke na to miesto zatlacim, tak to nedrnci......
14.40, 6. 10. 2008, odpovědětsorry za chyby, troska rychlo som pisal :-))
14.41, 6. 10. 2008, odpovědětMě taky skřípe palubovka na straně spolujezdce u okna obzvlášť v zimě a když vjedu na revovnosti což je pořád na těch našich "zkurvenejch" silnicích. narval jsem mezi oknoa palubovku gumu jak zde už někdo psal a je klid, ale zase začal vrzat středovej panel, jak ta palubkapracuje takto je v prdeli s tim nic neudělá. Holt italští ingenýři to s tou palubkou posrali...:(
17.45, 6. 10. 2008, odpověděttak to mam asi stastie mne palubka nedrnci :-))) peace...
18.29, 6. 10. 2008, odpovědětNie stastie, ale dobre a funkcne silentbloky motora a prevodovky. ;o)
8.02, 8. 10. 2008, odpovědět:-D heh no ja mam už druhou 156 a ta před tim mi jen chvíli vrzala a pak přestala a nic rok sem jezdil bez vrzání a jen co sem pořídil traktor tak drnčí :-D asi je to o zvyku a nebo kdo to vydrží dýl jesi auto nebo pilot :-D ale odvahu na roebrání palubky nemam i když ma za to někde tady na foru byl návod. Ale po druhé už sem ho nenašel. zkusím také nejdřív tu gumu
22.18, 7. 10. 2008, odpovědětJA MAM 1,9JTD 2002 S TOU NOVOU PRISTROJOVKOU A TIEZ MI VRZGA :) ALE IBA NIEKEDY.. PUSTAM HLASNEJSIE RADIO:)
9.01, 10. 10. 2008, odpovědětco blaznite...nekdo v alfe jeste resite drnceni palubky ? :D to chce cas :) ja uz to vubec neslysim :) ..rikam tomu "alfazvuk"
15.19, 10. 10. 2008, odpovědětmně u mé 1.8 palubovka nedrnčí jen mně někdy povrzkává ten velky středový výdech na hoře palubky
15.52, 10. 10. 2008, odpovědětAhoj, vypadá to jako dost standardní věc a mě to začalo dělat po 3 měsících od koupi (SW 1,9JTD 85kW 2002). Jinak SUPER kára mě v tomhle dost štve. Drnčení je nejhorší v pásmu klidných otáček 1000-2000 při záběru(i minimálním), kdy je nejmíň hluku a tak je nejvíc slyšet. Nad 2000 se pomalu pomalu ztrácí. Krom palubky je slyšet odkudsi zezadu (tipuju tapec stropu u kufru). Dál mě štve rezonance repráků ve dveřích - kdy rádio dokáže způsobit to stejný drnčení jak motor (a tak nejde jednoduše přehlušit) - nemáte někdo zkušenosti z uchycením repráků, aby nerezonovaly do klasicky drnčících plastů?
15.28, 25. 4. 2009, odpověděthele s reprákama sem sii taky dos vytrpěl i když alfa soundsystem je fajn :-) Tak se mi podařilo vchytat tak 100m2 takovýho tenkýho molitnu podložil sem tim tapec a je klid :-D
7.32, 29. 4. 2009, odpovědět