Nazdar všem, mám problém se zamykáním na DO. Normálně klíčkem centrál funguje, ale DO ne.Ani mi nebliká ani nesvítí kontrolka na palubce ( pokud má teda blikat nebo svítit ). Nevíte někdo, co s tím ?
16.17, 6. 1. 2007, odpovědětNové baterie do DO :-)
20.20, 6. 1. 2007, odpovědětjednotka prijimace je v kufru pod platem - Siemens .. zkontroluj, jestli tam jde napajeni
20.24, 6. 1. 2007, odpovědětzkusím to, a má ta kontrolka blikat nebo něco ?
13.50, 7. 1. 2007, odpovědětpokud myslis tu na volantu, me zacne blikat, kdyz vypnu zapalovani ... nic o vlastne doopravdy nesignalizuje
19.28, 7. 1. 2007, odpovědětmě právě nic nebliká, zkoušel jsem tu jednotku a šťáva tam jde. Nemusí se nějak synchronizovat ta jednotka s klíčem, když se třeba měnily baterky v klíči , nebo byla jednotka odpojená ? Bude mi fungovat jednotka z jinýho auta ?
9.27, 10. 1. 2007, odpovědětpokud mi obcas (1x do roka) prestane fungovat central, staci sednout do auta . .pozamykat dvere rucne a pak zevnitr otevrit .. u spolujezdce .. a uz to maka ... skoda, ze na tomhl ewrbu nefunguje vyhledavani, protoze toto se tu uz probiralo drive :-/
12.23, 10. 1. 2007, odpovědětAle on centrál funguje, nejde jen dálkový ovadač v klíčku, baterka v něm je dobrá
14.35, 10. 1. 2007, odpovědětME se stalo neco vcera neco podobneho. Vcera jsem chtel zamknout auto pomoci Do a ono nic. Klic bliknul jako ze vyslal signal ale vuz zustal odemknuty. Tak jsem to zkousel klicem a take nic zamkli se dvere jen u ridice. Pak uz me napadla jen takova blbost. Dal jsem klic do zapalovani nechal nacist, vyndal klic ze zapalovani zavrel auto a pomoci DO bez problemu zamknul. Nevim zda to byl jen chvilkovy vypadek ale dost me to zaskocilo:_) ..
9.36, 10. 1. 2007, odpovědět