Zdravim, mam Alfu 156 1.9JTD. Dotahl jsem ji v lete z bazaru a dovoz z Nemecka. Vse bylo ok i stav, ale jakmile nastala letos zima, tak mam problemy se startovanim. Normalne po zhasnuti kontrolky zhaveni startuju, ale nekdy to na poprvni nechtne. Chytne to az na podruhy. Dneska jsem nastartoval hnedka, ale neco jsem si doma zapomnel, tak jsem musel vypnout motor. No a kdyz jsem chtel znova nastartovat, tak uz nenastartovala. Baterka je OK a nafta tam je. Prosim poradte. Jinak ma najety cca 85tisic a r.v.2000. Dik
16.25, 6. 1. 2007, odpovědětmůže to být víc věcí...pokud auto za studena špatně startuje může to být čidlo teploty
16.59, 6. 1. 2007, odpovědětNo, je to celkove divny. Souvisi nejak se sebou vec, ze nastartuju, skoro hned to vypnu a pak zase nastartuju? Jinak, kde se nachazi cidlo teploty?
19.23, 6. 1. 2007, odpovědětNo, tak jsem dneska Alfika dovezl domu ze servisu. Byl to pry jaksi upadli kontakt od ridici jednotky ci co. Jinak to stalo se vsim vsudy 2000,-Kc. To jsem jeste objednaval Code kartu, jelikoz jsem blbec a nasel jsem ji doma az dnes....
22.49, 15. 1. 2007, odpovědětMne povedali v alfe že 600 Sk a dá sa s tými kodmi nejak núdzovo naštartovať a podľa karty ti spravia nový kľúč.
18.15, 16. 1. 2007, odpovědětJá mám taky problem se startováním.Už jsem byl na diagnostice ale tam nic nezjistili.Tak jsem odpojil a připojil relé žhavení, je to o něco lepší ale pořád žádná sláva.Můžeš mi říct nebo poslat fotku toho kde jsi měl chybu? můj mejl je Hanez.Miklik@seznam.cz
20.02, 16. 1. 2007, odpovědětCode karta je urcena, aby ti mohli udelat klic a je tam taky kod,aby se mohli dostat pres pocitac do ridici jednotky. JInak fotku nemam.Rekli mne jen to,co vim....
10.38, 17. 1. 2007, odpovědětzdravim, v jakym si byl prosim te servisu? a ted uz normalne startujes? mam stejnej problem i stejnou alfu :)
16.48, 17. 1. 2007, odpovědět