prosim vas pozna niekto uzivatela - luděk demel-- este v lete som si u neho zaplatil disky aj s pneu na AR-peniaze som mu poslal no ja kolesa este nemam, telefon nedviha na mail nereaguje, nepozna ho niekto??---
9.59, 7. 10. 2008, odpovědětTeda, to te nepotesim, vubec nevim o koho jde, ale to jmeno znam tady s diskuzi. Zrejme to bude opravdu ferovy chlapik, s tim bych chtel mit dvojdomek.... A kolik te ta cest s nim stala?
21.17, 7. 10. 2008, odpovědětVšiml jsem si že tady vůbec občas jsou férový týpci, takový šmejdy jebat Švéďákem nejdřív do kolen, do koulí, nechat ho chvíli potrápit a pak ho řachnout do palice, ale né se uplně dobře trefit, ať si to užije kluk ušatá. S takovej lidí bych se poblil.
21.31, 7. 10. 2008, odpovědětpokial si mu poslal peniaze na ucet, co najskor kontaktuj policiu. mas velku sancu na uspech.
21.54, 7. 10. 2008, odpovědětTaky uz jsem resil podobnou vec prez policii,urcite bych to dal na policii a zaroven ho nahanel.
18.17, 8. 10. 2008, odpovědětno stalo ma to 2500 ceskych korun to je asi 3100 slovenskych ja som mu uz dal ultimatum do tohto piatku a potom mu moj pravnik zacne uctovat penale z omeskania vratenia platby 5% denne, dal som mu aj upozornenie takze uvidim ci sa umudri alebo to vyriesime takto....urcite vam dam vediet, len aby ste si aspon vy ostatni davali pozor......
20.57, 8. 10. 2008, odpovědětdík za upozornění
21.19, 8. 10. 2008, odpovědětV klidu to dej policajtům,nebude pro ně problém toho šmejda sejmout a ještě zaplatí penále.Takhle to na ně chce jít na šmejdy-bohužel se najdou všude.A nebo rovnou s bejzbolkou aby si to pro příště rozmysleli.
21.26, 8. 10. 2008, odpovědětAle je zajímavý že se odsud ztratily všechny jeho příspěvky.Není tu vubec nic ani jeho inzerát v historii????? Tak nevím??
21.26, 8. 10. 2008, odpovědětno s tymi prispevkami to je fakt zaujimave, pockam do piatku a dam vam vediet ako to pokracuje,,,,
10.53, 9. 10. 2008, odpovědětMužu se zeptat jak to dopadlo?
16.11, 26. 10. 2008, odpověděttakze dopadlo to v poho....otec sa vracial z ciech na svk a pre tie disky sa zastavil ludek ich dal bez problemov a to ze so mnou nekomunikoval 3tyzdne vysvetlil spustou prace a pod., no ja by som tomu dotycnemu kupujucemu napisal ze mam vela prace a nemozem pisat beletrie na 10stran, stacilo len dat vediet a bolo by vsetko v pohode, a telefon tiez nedvihal lebo som volal s utajenym cislom, hoci to tak nie je, volal som mu normalne, a nic aj sms som pisal,a neodpisal az po dost dlhom case,,,,,,ale uz je vsetko ok, pneu mam uz doma a som spokojny, takze tak,,,,
10.28, 6. 11. 2008, odpovědět