Zdálo se mě že mě alfa málo táhne. Tak jsem očistil váhu vzduchu isopropilalkoholem-no ted při nastartování mě začne svítit na budíku čevené střikování!!!!Co to kur.. je? Před čistěním mě nic nesvítilo!!Dík za radu
7.16, 8. 10. 2008, odpovědětCo to je?No ta váha je totálně mrtvá,proto svítí ta kontrolka.Vlastně to máš jedno,že jsi jí dodělal,protože nějaký čištění ti stejně moc nepomůže.Kup novou origo,tos měl udělat hned-a hlavně radši nepřemejšlej nad nějakou neznačkovou lacinou náhražkou))
7.24, 8. 10. 2008, odpovědětJa som na mojej 2.4JTD (r.v.2003) mal sem-tam problemy s vahou vzduchu (vykonova diera + hlaska na palubaku)...opatrne som ju vycistil isoprophylalkoholom a uz rok je to OK, takze to cistenie vahy v ziadnom pripade nezavrhujte. V kupisovom pripade tipujem, ze pri cisteni ju odpisal.
7.56, 8. 10. 2008, odpovědětA jinak tu váhu odpoj úplně,můžeš jezdit i bez ní,ale kontrolka bude svítit tak jako tak.Ještě až jí odpojíš,tak bych vyrestartoval řídicí jednotku ať nejezdíš na nějaký načtený hodnoty z tý nefunkční váhy.
7.26, 8. 10. 2008, odpovědět