Ahojte.. Mam AR156 2.5 V6 98 a mam pocit ze je moc citit benzin z vyfuku.. avsak neni vydiet ziaden dym ani nic nevyteka cez vyfuk.. Predosli majitel robil udajne zmeny na vyfukovom potruby pre lepsi vykon.. Zevraj vyhodil katros ale podla mna tam je pretoze sme ho videli na zdvyhaku... PC neukazl ziadnu chybu.. Moze to by vadny katros..? Spotreba je cca 11l mesto a 9 dialnica Dikes
10.00, 9. 10. 2008, odpovědětKatalyzator sa da ,,vyhodit" aj tym sposobom ze ho proste vykuchas resp vysypes, lepsie je ale nahradit ho nejakou trubkou, ked uz ho chces dat prec, aby ti tie spaliny v tej prazdnej katalyzatorovej krabici necirkulovali a nerobili spetny tlak ja som kat vyhodil a nahradil trubkou + namiesto stredoveho tlmica mam rezonator .... mam 2,0 TS a tiez citim benzin, minule trosku nahanali, vravel ze ked som pridal plyn tak mi siel z vyfuku poriadny smrad, benzin kombinovany s olejom (to uz je potom druha vec ten olej, ked TS motory maju dna valcov chladene olejom tak sa to trosku priskvaruje a smrdi olejom, inak motor olej nezere, max 0,5L selenie 10 W40 na 1000km) bude to tym ze tam proste neni ten katalyzator, a je to skratka len rura .... pokial nemas nejako zvysenu spotrebu a diagnostika nic neukazujeako aj pises, tak by som to neriesil na tvojom mieste
21.02, 9. 10. 2008, odpověděthyde21:všechno co píšeš jsou blbosti.Hlavně stím přiškvařováním oleje.
23.00, 9. 10. 2008, odpovědětAno ano, bez katu auto pekne smrdi...
18.10, 10. 10. 2008, odpovědětNo.. tak asi bude fakt vykuchany ten katros...
11.25, 11. 10. 2008, odpovědět