Neviete niekto poradit co s tym?Rozvietila sa mi kontrolka airbagu a nejde ju vymazat, lebo vypisuje nieco take ako permanentna chyba,vadna pyrokapsula laveho okeneho airbagu. Pocul som ,ze robia tak ,ze daju nejaky odpor na svorky a potom sa to tvari ako OK,lenze neviem najst konektor kde ma ten airbag. Robili ste to uz niekto?Diky za kazdu radu.
12.21, 12. 10. 2008, odpovědětkolko máš airbagi ja mám 4 ale šoférov sedadlový je asi KO tak by som to tiež chcel riešiť odporom konektory su pod sedačkou. ale na tvojej budú pravdepodobne niekde v prístrojovke skús vybrať budík rychlomeru a popozeraj mali by byť žltej farby?
17.46, 12. 10. 2008, odpovědětMam 8 airbagov....zda sa my nelogicke niekde pod sedackou.....tusim niekto pisal ,ze su vzadu pri zadnzch dverach ale nic som nenasiel tak som uz zufali...nechcem rozoberat vsetky tie plasty lebo sa bojim ,ze nieco polamem a bude potom drncat:-(((
21.10, 12. 10. 2008, odpovědětnie su nahodou pod zadnym platom w kufri????
22.29, 12. 10. 2008, odpovědětalfisti, konektory na hlavové airbagy jsou v zadu u kufru pod plastama a samotný pytel se tahne směrem dopředu.Jště se podívej na svorkovnici často se stává, že se vyhřívá a stačí ji vyměnit a airbag bude funkční, nebo tam dej odpor a tím zároven odpojíš hlavový bag.
11.58, 21. 10. 2008, odpovědět