cau podreboval bych poradit posledni dobou mi pri brzdeni ve vyssich rychlostech vybruje hodne volant dival sem se na kotouce a dsesky a sou ok. cim to je ?
23.54, 12. 10. 2008, odpovědětJseš si jistej, že nemáš zvlněný kotouče? Taky zkontroluj pneu!
7.23, 13. 10. 2008, odpovědětokem mírně zvlněný kotouč nepoznáš, bude to určitě tím
7.46, 13. 10. 2008, odpovědětnechcem zakladat novy prispevok, tak to dam sem. Hovoríte o vybrácii volantu pri rýchlostiach nad 130km/h, pri brzdení atd.., ale mne vybruje volant pri státi, proste vozidlo je nastartovane, ale je bez pohybu a vybruje, zaujímavé!!!!myslel som ze to je dvojhmot. zotrvák, ale po uvahe ze nie je v zábere som od toho upustil, ze by nejaký silenblok, vrchný mám vymeneny, tak poradte ci mate s týmto skusenost, vybroval mi aj pri vyssich rýchlostiach ale to som vyriesil novými gumami, geometriou, vyvazenim kol, ale ked stojím a pomerne je to dost citit!!!!poradte
16.19, 18. 10. 2008, odpovědětBudes mit asi spatnou remenici co pohani altik,klimu apod,odchazeji casto a pak se auto chveje.
17.31, 18. 10. 2008, odpovědět