Mám problém když chci výškově nastavit sedačku u řidiče začne se mi zvedat pouze jedna strana sedačky, a to ta blíž ke dveřím. Neví někdo jestli se to dá nějak opravit? Nechce se mi vyndat sedačku a pak zjistit, že to nejde opravit.Dík
16.37, 8. 1. 2007, odpovědětVyndat sedačku? Sranda ne? Čtyři šrouby, nezapínat klíček v zapalování a odpojit konektory ze spoda a hup ven. Otočíš o 180st. a uvidíš. Je to všechno systém rohatek. Nikdy jsem to nedělal. Avšak z rozčalouněním mám bohaté zkušenosti. Měnil jsem kabel k airbagu, abych zjistil že v něm závada není. Airbag, abych zjistil, že v něm závada není. A nakonec stačilo párkrát zahrkat s konektorem na stř.tunelu, aby mi zhasla kontrolka airbagu sedačky řidiče.
20.51, 8. 1. 2007, odpovědětMěl jsem ten samej problém. Sedačku jde vyndat uplně bez problémů. Když ji otočíš, tak odšroubuj posuvné ližiny z obou stran a zjistíš, že je na jedné straně utržená tyčka ze sváru. Včera jsem to zavařil a ok.
12.44, 5. 9. 2007, odpovědětinam mam na predaj komplet interier tmavo modry za 3000
9.06, 6. 9. 2007, odpovědět