Ahoj chalani, chcem sa opytat, ako je to s orig. alarmom v AR. mam AR 156 SW, 2004 po facelifte - v slusnej vybave - koza, bose a pod. je mozne ze nemam v aute orig. alarm z vyroby ? dialkovym z kluca auto otvorim, zatorim, otvorim kufor, pri zatvarani auta sa na dlhsi cas rozsvietia svetla, pri otvarani blikaju - ale ked som nechal otvorene okno , zamkol auto - a potom otvoril dvere z vnutra, alebo otvoril kapotu - auto ani nepiplo. Pytam sa preto, ze ak tam nenam nic, idem nieco zhanat, ale ak mam - nerad by som vyhadzoval peniaze zbytocne. Ako zistim ci tam ten alarm vobec je nainstalovany ??? Dakujem za kazdu radu.
10.16, 17. 10. 2008, odpovědětAhoj, nedávno jsem taky řešil alarm a pár věcí jsem pochytil. Jestli je to stejný jako u modelů před faceliftem, tak bys měl poznat, že ho máš například podle zámku na deaktivaci, který je v krytem pojistek u řidiče. Podle toho co tady píšeš jsi na tom stejně jako já, alarm mi sice funguje, ale když jsem zkoušel lízt do auta okýnkem u řidiče, tak to začlo houkat až když jsem se natáhl ke kaslíku u spolujezdce, takže snímač pohybu v interiéru u mě moc nepochodil, při otevření kapoty se taky nic nastane, stejně jako u tebe, ale zkus ještě při zamčenym autě otevřít kufr normlálně klíčkem, u mě to vzdycky začne houkat, když na to zapomenu. Jinak dle mého názoru, pokud chceš mít na autě opravdu něco, čemu se dá říkat alarm, tak doporučuju pořídit si něco jinýho.
13.18, 17. 10. 2008, odpovědětAlarm není v základní výbavě, je na přání takže i když máš skoro plnou nálož, tak alarm mít nemusíš. Já mám třeba dovoz ze švícarska 02 ve výbavě Distinctive a teď jsem zjistil, že alarm byl dodatečně odmontovaný, proč už asi nezjistím ale chystám se ho dát zpět...
18.38, 17. 10. 2008, odpovědětDat spet povodny Alfacky alarm ? alebo kupujes nejaky iny ?
21.52, 17. 10. 2008, odpovědětNo už s tím mám nějaké zkušenosti, jdeden origoš mám vytáhlý komplet ven vč. kabeláže, alarme se zkládá zněkolika součástí, které mám. Na tom Distinctive jsem zjistil, že je odpojená a daná pryč hlavní řídící jednotka, která je v pravém podběhu nad plastovým podběhem kola. Takže ještě musím zjistit co dál chybí a podle toho doplnit, pak se uvidí proč to byla ta jednotka odmontovaná...
13.27, 19. 10. 2008, odpovědětEdit: ŘJ je v levém podběhu :-)
13.28, 19. 10. 2008, odpovědět