Zdravim vsechny.Dneska dopoledne sedam do auta.Vse jako vzdycky.Zasunu klicek, pustim radio a otacim klickem a nic.Auto ale nejde nastartovat.Behem toceni zacne umirat podviceni pristrojovky a prestava hrat radio a foukat ventilace.Na několikátý pokus asi po 5 sekundach toceni motor naskoci.Zkousim to pro jistotu znovu a vse jako driv :) Jdu se tedy obleknout ze vyrazim.Otacim klickem a vsechno zhaslo a motor ani netocil.Cim to muze byt?Dekuji za rady
11.41, 17. 10. 2008, odpovědětTak jsem to byl zkusit znova.Mam klicek v poloze MAR a mam pustene radio.Kdyz pustim sterace tak se radio vypne a sterace sotva jedou.Az dojedou tak se radio zase spusti.To same kdyz misto steracu zapnu svetla.A kdyz mam zapnuty svetla a pustim sterace tak by i snek utekl pred tim steracem.Myslite ze to jenom baterkou nebo muze bejt chyba v elektronice.
13.37, 17. 10. 2008, odpovědětMáš v predli baterku. Kúp novú a tvoje problémy sú fuč.
14.16, 17. 10. 2008, odpovědětalebo si skontroluj vsetky ukostrenia
14.27, 17. 10. 2008, odpověděthoj já měl obdobný problem ,přijel jsem na sheelku natankuji zaplatim a sed jsem do auta otocim klickem v svechno zhaslo,,teta spíš probliklo '(supr za mnou fronta neměl jsem sebou nařadí ani tel )-: ) po 15 min bylo po všem měl jsem zoxidovane kontakty u baterky + baterka v haji vyčištěno plus new baterka 72 bosky a šlapeto samo (-: ps / pokud máš ar 156 neco kolem roku 01 ta pod větrakem na stř panelu má diodu pokud máš malo štavy začne na tebe intezivně blikat pěkně červeně (-:
17.49, 17. 10. 2008, odpovědětDneska jsem menil baterku. 2x jsem zůstal viset a tak už jsem toho měl dost....Teď startuje luxusně. Doufá že pár let vydrží....AR 156 1.8
10.15, 18. 10. 2008, odpovědětNo jednoznacne baterka.Ukostrenie je sprostost,to by sa netykalo vsetkych veci,jedine ukostrenie baterky a zaoxidovanie kontaktov by mohlo mat taketo prejavy..treba odmerat napatie na baterke a mas isto,nemalo by siahat pod 12,5V a po starte nad 13,5V
11.35, 18. 10. 2008, odpovědět