http://www.sportovniautodoplnky.cz/pridavna-jednotka-navyseni-vykonu-tuningbox-pro-alfa-romeo/
14.26, 19. 10. 2008, odpovědětza 14 000tisíc alespon o 200 koní víc:-))))))
14.47, 19. 10. 2008, odpovědětTak jasný, mě jen zaulajo ten systém. Je to jiný než chip
19.36, 19. 10. 2008, odpovědětJa si myslím že to jsou teda vyhozeny peníze
19.39, 19. 10. 2008, odpovědětJasne...je to bomba...chod do toho!!!
6.46, 21. 10. 2008, odpovědětNo nevim, nevim. čip je na míru auta, tohle je takovej univerzál :-(
7.54, 21. 10. 2008, odpovědětNo jo, univerzál, ale přímo na Alfu :D Já nevím, přijde mi to bezpečnější než chip, jak jsem to tak četl, tak to není zásáh do ničeho, kdyžtak to odpojím a je to. Ne jako chip
13.10, 22. 10. 2008, odpovědětVies ty vobec o com pises...co to ten chip je? Úpravu v RJ (chip) si taktiez mozes dat jednoducho prec...staci do RJ nahrat spat ten predosly soft. Rozdiel je ale v tom, ze chip od Sarkana stoji zhruba polovicu oproti tomu fantastickemu Tuningbox-u. Nezabudaj na jednu velmi podstatnu vec...kazde auto rovnakej znacky a kubatury (napr.2.4JTD 110kw/150ps) nie je 100% rovnake. Chod najskor na valcovu brzdu a nechaj si zmerat aktualny vykon a porovnaj ho s tym, aky udava vyrobca.
13.26, 22. 10. 2008, odpovědětVím moc dobře co to Chip je a určitě nepovažuji Tuningbox za nějákou zázračnou věc ! Jen mi přijde bezpečnější, když slyším některé reakce na nepovedený chip, toť vsjo ! A pokud jde o to znovunahrátí sw, tak u tuningboxu jen vytáhneš kabely, to se mi líbilo. Pokud sem úplně mimo mísu a někdo mně uvede na pravou míru, budu jen rád :)
14.24, 22. 10. 2008, odpovědětOno velmi zalezi na tom, kto ti ten chip robi = dobre referencie. Nezabudaj, ze po vytiahnuti kablov z tej "bednicky" by si mal resetnut RJ, inak budes musiet jazdit niekolko desiatok km, aby si RJ nacitala nove parametre.
7.54, 23. 10. 2008, odpověděta navýšení až o 25% na chipování jednotky Ti řeknou rovnou parametry o kolik Ti to navýšej a né že Ti to navýšej až na, co to je za údaje :-))))))))))))))))
8.10, 23. 10. 2008, odpovědětChlapi ja vas tu nechci od powerboxu zrazovat, ale kolikrat to je pouze odpor, ktery pouz ochcije pomer vzduchu nic vic. Nevim jak tenhle, ale dle obsahu internetu asi nic jineho. Auta cipuju uz docela dlouho a muzu za sebe rict ze chiptuning je lepsi, zaprve je delan opravdu na auto, pokud to teda neni jen nekdo kdo nahraje stazenou mapu z netu. Nevyhoda je oproti tomuto powerboxu pouze v tom ez se nemuzes snadno sam prepinat mezi originalem a upravenou mapou. Ikdyz teda uz z principu nechapu proc by to kdo zrovna chtel. Co se tyce toho prepinani tak uz e to da resit prepinacem a druhou eprom, videl jsem to zatim jen u hondy, ktera ma pripravene misto pro patici v ridici jednotce. Ale za 14tis koupit pouze powerbox no to se mi zda dost natazene!
13.34, 26. 10. 2008, odpovědětVýborný, tohle jsem chtěl slyšet :) Seru na Tuninbox i ostatní kraviny a radši se poohlídnu po někom, kdo umí dělat Chip. Děkjuji moc pánové :)
8.47, 28. 10. 2008, odpovědět