caute vseci co byste mohli pomoc mmam motor 1,9 jtd a zacalo se mi ozyvat dost hlasite klepani a drnceni motoru je to takovy zvuk jak velmi stary diesel hlavne pri z dechnuti to uplne zaklepe je to dost hlasite neco neni asi v poradku na olej sem se dival je ok rozvody a pupmu mam mnenenou asi pred mesicem fakt nevim dekuji za rady
18.18, 22. 10. 2008, odpovědětKoukni na silentbloky motoru.
18.31, 22. 10. 2008, odpovědětJestli je to zvuk jako kov na kov tak je to určitě řemenice motoru. Je udělaná ze dvou kusů a docela to odchází.
21.24, 22. 10. 2008, odpovědětpresne a pri vymene rozvodov sa to pohlo inac to spanuje a je to v cudu
21.52, 22. 10. 2008, odpovědětPresne to samy co pise vitorio dela i me. Uz vic jak rok, je to fakt hnus. Je to jako by klepal vyfuk nekde, ale ten sem prohlizel kolikrat... Je to urco ta remenice, jde to z tech mist, me spis zajima, jetli to jde nejak zpravit, zavarit, nejakej po domacku repas nebo tak neco pro kutily, jestli nekdo nema nejakej nejakej dobrej tip, co se s tim da delat. A nepiste mi koupit za 4500 novou a nechat si ji vymenit. To by me taky napadlo... spis si myslim ze by tady hodne lidi zajimala nejaka zajimava oprava, nez menit kus za kus. To myslim dokaze kazdej i bez rady. O tom tohle forum si myslim neni. Jinak at nam to jezdi a pokud mozno bez poruch. Cuore sportivo!
22.21, 22. 10. 2008, odpovědětOdpovede, ktoru ocakavas, sa pravdepodobne nedockas, pretoze to opravit nejde.
7.41, 23. 10. 2008, odpověděttaky nevím co to může být, prý to u alf a nejen u alf ale i u fiatu dělá. Ale zkus při vypínání motoru vyšlápnout spojku, já to dělám taky - někdo mi to poradil
20.19, 11. 11. 2008, odpovědětno me to dela taky moje kocicka vymenil sem napinaci kladku vodici kladku a mechanik rika ze se hluk snizil o 50 procent ted uz mi chybi jen remenici ale chci sehnat zachovalou nova stoji 3500 - 4500.dela mi to ze kdyz vypinam motor tak se smekne remen kdyz je to studeny je to hrozny.
21.58, 11. 11. 2008, odpovědět