zdravim.. mam alfu 156ku. Z nicoho nic prestalo fungovat DO. Kupil som novu baterku,vymenil ju a stale nic. Auto nejde ani nastartovat, ako keby chcelo novy kod na imobilizer alebo neviem. Predtym nez pridem o gate v servise neviete poradit? dik
10.45, 23. 10. 2008, odpovědětdruhý klíček nemáš, že by jsi vyzkoušel? aspon by jsi zjistil, jestli je problém v autě nebo v klíčku.
10.48, 23. 10. 2008, odpovědětAhoj, tak s tímto jsem se potkla po tom, co mi odešla baterie na autě. Po výměně jsem nemohl nastartovat, protože stále svítil žlutý klíč(imobilizér). Řešil jsem to tak, že jsem vytahl pojistku imobilizéru a dal ji zpět - a to vš při zapnutém klíči v "poloze 1". Zkus to přes pojistku, když otevřeš skříňku, kde jsou pojistky tak uvidíš, o kterou se jedná. Občs se mi stane, že to taky takto pořeším. Dej věďet jak to dopadlo. Pavel
10.54, 23. 10. 2008, odpovědětDakujem za radu,idem to vyskusat. Vcera uz jeden znamy skusal nieco s poistkami,ale nebol kluc v polohe 1,tak to vyskusam tak. Je mozne,ze ak som najprv dal baterku do DO opacne,ze mi zoskratovalo dialkove alebo nieco take?
11.01, 23. 10. 2008, odpovědětNevím jestli opačně, spíše ne. Jak jsem psal stalo se mi to stejné a bylo to hodně nepříjemné. S tou pojistkou je třeba kombinovat. Klíč v poloze a tak. V každém případě jsem toto v okamžiku problému děla vícekrát něž se to zklidnilo. Ty to sice nahodíš, ale může se ti stávat, že se to bude opakovat. Nebo zajedeš na diagnostiku-reset? Dej vědět jestli to klaplo s tou pojistkou.
12.41, 23. 10. 2008, odpovědětSkusal som to s tymi poistkami-bez vysledku. Na pondelok mam predbezne dohodnuteho pana so servisu Alfy, nastastie, auto je zhodou okolnosti cca 300 metrov od servisu, tak nemam problem s odtahom. Asi musim pockat na tu diagnostiku a uvidi sa co s tym je...
8.54, 24. 10. 2008, odpovědětHele jeste zkus projit relatka co jsou u baterie,dnes jsem resil stejny problem jako mas ty a byli shnile kabely pod relatky a nesel imo.pokud jsi menil baterii tak staci lehce zavadit a je to ko.vetsina alf ma uz draty zoxidovane,poradne za ne vem.relatko na imo byva druhe zprava,vede do nej silny zeleny drat+silny cerveny a 2slabe.Pokud budiu vypadat spatne predej je a vse bude ok.mej se
17.32, 24. 10. 2008, odpovědětTakze uz som zistil,kde by mal byt problem- autobateria je vyskratovana. Snad po jej vymene bude vsetko ook. Dakujem za vsetky reakcie
12.55, 27. 10. 2008, odpovědět