Panove zdravim, mel bych dotaz ohledne "radarový detektor quintezz xt-7500" jestli snim mate nejake zkusenosti nebo z jinym radarovym detektorem?
9.23, 10. 1. 2007, odpovědětAno, používam Vector 945 od Bellu. Ostatne detektory sú v našom pásme nepoužiteľné, citlivosť v oblasti Ka pásma je nízka a nedajú sa vypnúť pásma K, Ku, X (falošné poplachy/. Teda nedoporučujem nič iné, než Belltronics. Tiež som chcel ušetriť a kúpil najskôr whistler, ale bol to krok vedľa.
18.02, 12. 1. 2007, odpovědětUz jsem myslel ze se nikdo neozve:-) Tak doporucujes Vector 945? A jak to delas pred policii? Schovavas nebo jak? Nebudes nahodou 17. unara v praze na srazu?
11.41, 15. 1. 2007, odpovědětBlázníš? Proč schovávat. Hrozně rád se hádam s policajtama o věcech, do kterejch jim nic neni :) Nemůžou ti na to nic říct. Jasně, některý na tebe zkusí, že to tam nesmíš mít, protože je to ze zákona zakázaný. Ale ti většinou neví, která bije. Můžeš ale narazit na to, že ti řekne, že to nemá atest a že je to nebezpečný pro osoby uvnitř apod., kdyby se to náhodou při nehodě uvolnilo. Ale většinou jsem je odbyl tim, že se v každym autě povaluje x věcí, který nemaj atest (lahev s pitim a tak)...Tak ti domluví a nechaj tě ject :)
13.12, 19. 1. 2007, odpovědětTak právě jsem prodal svuj V945, a koupil jsem Vector 995 Pro (RX65). Je to síla. Žádné falešné poplachy, ukazuje frekvenci radaru, a při měření po směru cca o 40m dříve signalizuje. Proti směru skoro 500m. Absolutní špica. Budu brát určitě ještě jeden do druhého vozu. Jestly je zájem, tak nový se zárukou a přizpusoben na provoz v ČR za 8900Kč včetně DPH.
12.50, 22. 1. 2007, odpovědětInnocento// pouzivas jaky model? Snazim se dozvedet co nejvic nez si to poridim. Dnes jsem se ujistil v tom ze to chci. Rano kdyz jsem dorazil na nadrazi a zjistil jsem ze do prahy nejede nic. Mel jsem radost ze ji protahnu:-) Taky jsem ji protahnul ale ze strachem s policaitu:-)) Tak bych si je timhle chtel hlidat:-)
15.11, 19. 1. 2007, odpovědětJá používám Vector 965 od Bellu.Je vychytanější na falešný poplachy,ale dražší.Jinak ten 945 je taky dobrej.Jinak já ho před bengama strčím pod loketní opěrku jelikož nemám náladu se s těma vymaštěncama dohadovat.Je to můj "mazlík",už 8x mě zachránil prašule,ale hlavně body.
15.49, 19. 1. 2007, odpovědětDiky moc a chlapi jaka je spolehlivost. Mam na mysli na kolik procent to ty prudili odhali?
12.56, 22. 1. 2007, odpovědětCo jsem zatim "zažil", tak se mi nestalo, aby ta V1 radar nepoznala nebo zbytečně plašila. Vždycky dala vědět včas dopředu (jak v městský zástavbě, menší obci nebo na dálnici) a zatim si nepamatuju, že by spustila nějakej falešnej poplach...
18.56, 23. 1. 2007, odpovědětPánové a co laserové policejní měřiče? Je jich už víc než dost a tak mi to příde jako vyhozený peníze!
15.58, 22. 1. 2007, odpovědětLaserovy merice? Zatim jich teda moc neni - maji jednu velkou nevyhodu - nedaji se zabudovat napevno a navic ten co s nim meri musi byt celne proti autu a jeste se musi s tim paprskem trefit na plochu kde se mu to odrazi(treba SPZka) a nesmi se mu klepat ruka :-)
18.47, 22. 1. 2007, odpovědětcau, muzes mi napsat kontakt na ten antiradar s touhle cenou? dik
23.53, 31. 8. 2007, odpovědětTak Vector je preč a jazdím s Valentine one. No comment, top produkt.Drahý, ale účinný. Okrem V1 a Bell s CZ/INTER módom, (nie USA) sú všetky ostatné detektory skutočne vyhodené peniaze. Viac na antiradary-forum.com.
12.47, 1. 9. 2007, odpovědětAntiradar Whistler XTR-690 znáte to někdo?
12.19, 20. 5. 2009, odpovědětJezdím s Valentine one a nemůžu si stěžovat,ještě se nestalo že by nezachytil ramer,s laserem je to horší sice ho zachytím ale to už je pozdě,na laser jedině rušička
13.23, 20. 5. 2009, odpovědět