Ahoj mam 156 2.5 V6,sportwagon,rv2002,v letě teplota vody ok,ted mi vyleze tak na 6OC,tot vse,pokud se stoji stoupne ale při jizdě opět klesne na těch 6OC,z PRAHY do HK vylezla jen kousinek,jel jsem rano a bylo -2C.Ma někdo podobne zkušenosti?Usuzuju že to bude termostat,jak složitá je výměna,dát original nebo repliku???Díky za radu.
9.19, 26. 10. 2008, odpovědětAhoj. Myslim ze usuzujes spravne, urcite to je termostat. Vymena pro aspon trochu zrucneho cloveka neni nijak moc slozita, ale zas nejak uplne skvele se to taky nedela. Jinak jestli dat origo nebo repliku ti neporadim, to je vec nazoru, ja jsem si ten stary poupravil dle navodu tady nekde v diskuzi a pekne drzi teplotu na 85°C. Jinak novej se da koupit tusim od litru vejs. Zalezi kde a jakej vyrobce.
9.29, 26. 10. 2008, odpovědětCus Jardo, o kolik si skracoval tu tycku??? Ja jsem ji skracoval uz asi 3x tak ze jsem termostat usty neprofouk a vzdy to pri namontovani z 5 nebylo idealni.... zahreje se na 90 otevrese klesne na 70 a pomalu zase stoupa na tech 90 a porad do kola:)) A tu tycku uz jsem dohromady skratil asi o 1 centimetr neli vic.... tak se ptam .... mam ji jeste kousek ubrousit aby to bylo v pohode nebo to uz stejne nepomuze a mam koupit novej termostat??? Hlavne uz se mi do toho moc nechce i kdyz to je prace tak cca na pul hodky:))
20.20, 26. 10. 2008, odpovědět