Nazdar chlapi, opravovali ste uz niekto nefunkcnu rucicku palivomera? Neukazuje mi vobec spravne, niekedy vystupi na plnu, vycsinou ukazuje ale prazdnu nadrz :) aj ked mam 1/2 nadrze alebo aj ked je plna. Mate niekto skusenost s opravou? Asi to bude plavakom v nadrzi. Niekde som sa tu docital ze pristup k plavaku by sa mal nachadzat pod zadnymi sedadlami. Viete niekto poradit ci je to pravda a ci po nejako precisteni plavaku sa to da opravit?
10.59, 30. 10. 2008, odpovědětVytáhnes plovak ocistis a tyden funguje pak zase zacne haprovat.Jak je to ochozene je to v haji sehnat novej je nejlepsi reseni.Vyzkouset to ale muzes.
19.32, 30. 10. 2008, odpovědětmám podobný problém s palivometrom aj ked je plná tak ukazuje do 3/4 ked je 1/4 tak viem že mám 1/2 len by som chcel vediet jak ten plavák vyberieš von ja som skúšal a za boha som nevedel povoliť tú plastovú šrobu na nádrži kde je zrejme plavák aj čerpadlo prosím napíš jak si postupoval
19.38, 30. 10. 2008, odpovědětDiki za prispevok, ja sa skusim do toho asi zajtra pustit..dam vediet ci to pomohlo alebo nie...
8.27, 31. 10. 2008, odpovědětsorry napisal som to na zlu temu
8.44, 31. 10. 2008, odpovědětTo Marek: Plastovou matku povolíš lehce....jen to chce opatrně. Stačí dřevěný majzlík a kladívko, poťukat na ozubení co je po obvodě proti směru hodin. ručiček a je to:-)))
15.27, 31. 10. 2008, odpovědětdík za radu asi to tak skúsim jak mi radíš len teraz to moc nestíham ale určite sa na to dám To TommyH
9.18, 2. 11. 2008, odpovědětCaute, tak cez vikend som sa do toho pustil, dal som dole sedacky, tu plastovu srobu som povolil retazou na palivovy filter. Vytiahol som plavak, isiel tazko, tak som sa ho snazil rozbehat, troska som ho precistil a ked som to zlozil tak mi rucicka aj zacala nieco ukazovat ale nie je to v poriadku stale. Asi budem musiet ten plavak vymenit.
10.15, 3. 11. 2008, odpovědětZdarec, hele když jste tady u těch palivoměrů... Nemáte někdo nějákou radu, jak vyřešit nepřesné ukazování palivoměru vinou toho, že je tam jen jeden plovák a Alfa nemá čidlo náklonu? Samozřejmě kromě toho, abych parkoval na rovině :D:D
18.51, 3. 11. 2008, odpovědět