nazdar chlapi,potřeboval bych radu.alfinka mi po 350000 zaklepala na klice a tak jsem jí dal do servisu na go motoru.oběvil se ale problém,mechanik mi včera volal že se nedají sehnat šálky na výbrus kliky,že se to nevyrábí.nevíte někdo,kdo uš ste to dělali kde by se dali splašit?jsem s toho celkem špatný,protože nový motor se mi moc kupovat nechce,člověk do něj nevidí a nerad bych koupil zajíce v pytli a nová klika to bude asi balík.prosím poradte!!!dík dan
7.43, 12. 1. 2007, odpovědětněkdo tu nedávno nabízel šály na 2,0,taky psal že to dělá takže ví kde díly.Jinak zkus třeba ORAKOR Brno na netu a motor dej někomu kdo to umí.
0.11, 14. 1. 2007, odpovědětNěktere servisy jako např Smažik v Usti nad Labem mi nabizel kliku repasovanou asi za 11 tis a dokonce na ni davaji zaruku..jinak mam GTV a taky umřela na klice ale podle mě se vyplati asi celej motor no...mluvim o 2.0 TS.... MRKNI NA http://www.autokorner.cz/ je to super chlapek a dobry ceny nabizel mi motor 2.0 ---TS cca za 30 tis a dava na něj i zaruku ale ma i hromadu nahradnich dilu
22.35, 14. 1. 2007, odpovědět