Zdravím alfisti, potřeboval bych poradit. Když zařadím zpátečku spálí mě to pojistku která mi vyřadí z provozu ele. okna, před. mlhovky, vyhřívání zad. skla a nakonec po čase odejde i centrál, když vyměním pojistku zase všechno klape jak má do tý doby než dám zase zpátečku. Zkoušel jsem vyčistit čidlo u zpátečky na chvily to pomohlo ale teď už to dělá pokaždé. Beru každou dobrou radu. Díky
15.17, 5. 11. 2008, odpovědětno hele reseni je dat tam silnejsi pojistku, ale zase je to risk, ze spalis neco jineho... btw. kolika amperovou tam mas??
16.39, 5. 11. 2008, odpovědětsilnejsi bych tam nedaval,pak muze spalit neco jineho co je pripojene na tu samou pojistku.ted nevim jestli nebudu kecat,protoze nevim jestli je to tak u alfy reseno,ale kdyz propojis kable od cidla zpatecky,meli by se ti roznout svetla zpatecky,pokud ano a nic se nespali,je to cidlo vhaji.pokud se pojistka zase spali,tak je nekde problem v kabelazi.
20.49, 5. 11. 2008, odpovědětFila: byla tam myslím 15A a zkoušel jsem tam dát i 20A dál raději ryskovat nebudu. petr: Ok dík za radu vyzkouším
8.15, 7. 11. 2008, odpovědětFila: byla tam myslím 15A a zkoušel jsem tam dát i 20A dál raději ryskovat nebudu. petr: Ok dík za radu vyzkouším
8.16, 7. 11. 2008, odpovědět