hrozně jsem se zakoukal do AR 156 Sportwagon 1.9 JTD...Co si o tomto modelu a motoru myslíte???Předem děkuji za každý názor...mějte se...
16.43, 6. 11. 2008, odpovědětZadej do políčka hledej 1.9 jtd a je tam asi tisíc odpovědí na tvojí otázku.
16.47, 6. 11. 2008, odpovědětDobre ti radim ! Alfu Romeo NIKDY. Mel jsem AR 156 2.0 selespeed koupenou od 1 majitele. Najeto poctivych 120 000. Myslel jsem ze to bude v pohode ale to jsem se seredne spletl... Kazdy druhy tyden jsem resil nejaky problem. Kdybych to mel vsechno vyjmenovat tak bych to tady psal alespon dve hodiny. Pokud nechces travit vecery bezradnym procitanim techto stranek tak se ji obloukem vyhni. Skoro dvouleta zkusenost mi do smrti stacila. Alfa Romeo je auto na jednu sezonu. Musi byt ale nove. Jinak to jsou sroty. Motory stoji za ho... zerou jako prase a napravy ktery muzes menit porad dokola a budou ti vrzat a vrzat... jako dedkovy klouby :-) a kdyz se zacne srat elektronika a ta se sere hodne casto... tak to rovnou zapal, protoze to neopravi ani v autorizovanem servisu. Kdybych se ty popelnice nezbavil, tak jsem skoncil v blazinci. To ti radi Kamarad
17.41, 6. 11. 2008, odpovědět:-) kamaráde ty mně bavíš, evidentně jsi už v tom blázinci skončil a nedostává se ti řádné péče :-) Hlavně odtud neutíkej, pá
18.15, 6. 11. 2008, odpovědětSháním motor Dvoulitr Twink Spark 114 KW. Je to nadlidský výkon. Poraďte na koho se mám kontaktovat.
18.31, 6. 11. 2008, odpověděthttp://www.ulozisko.sk/obrazky/322248/17082010082.JPG -Kto by mi to vedel vysvetlit? su tam 2 ziarovky jedna na zapalovac a este jedna na popolnik ani jedna mi nesvieti. Ta na zapalovaci svieti ale iba niekedy... napr nastartujem svieti vypnem a znovu zapnem a uz zas nesvieti.. nechapem to... a ta druha je vypalena ale tiez to nechapem lebo ziaden spinac som tam nenasiel iba ak by svietila stale ale to radsej naj ostane tak lebo ja to mam stale otvorene a asi by mi to vadilo... za postrehy dakujem :)
19.53, 9. 9. 2010, odpovědětTO Petr: zkus ohledně motoru kontaktovat Slávka z GO MOTORS, možná nějakej bude mít. Koukni na WWW. GO MOTORS.CZ
6.42, 10. 9. 2010, odpovědětPro Mára: Myslím že 1,9 a 2,4 jsou nejlepší volby. Mám 1,9JTDm ale už facelift, a nemůžu si vynachválit, spotřeba, výkon, jízdní vlastnosti paráda. Jinak mám už sedm let AR146 1,8 TS 106KW a jsem taky moc spokojenej, jen chce kvalitní olej, což těmto motorům moc lidí nedopřeje, a pak tu člověk čte, jak se to sere....
6.46, 10. 9. 2010, odpovědětkonečne to niekto pochopil
9.57, 10. 9. 2010, odpovědět