Caute, prave som chel menit prednu pravu parkovacku ale nepodarilo sa :) Hladal som na fore, avsak nidke to nie je podrobne. Dal som dole kryt z dialkovych a su tam nejake zelezne zacvakavacky a kusok umelej hmoty. Tu umelu hnotu som vytiahol, avsak asi to nebolo ono pretoze prestali svietit dialkove svetla. Neviem najst tu ziarovku. Mam uvollnit tie plesky a vytiahnut to cele? Poradte pls.
16.40, 8. 11. 2008, odpovědětradeji to sver nekomu kdo tomu trosku rozumi!!!
17.19, 8. 11. 2008, odpovědětsu tam take umelinky cierne za tie vytiahnes tu ziarovku von myslim parkovacku
18.20, 8. 11. 2008, odpověděta máš novou H6W?
23.21, 8. 11. 2008, odpovědětto jsi vytahnul uplne neco jinyho. parkovacka je tam jenom vlozena, nic ji nedrzi
5.51, 9. 11. 2008, odpovědětčaute . jde tam dat misto parkovačky třeba dioda nebo neco ineho? porad mi praská vydrží asi tak 8měsíců.skušal jste někdo neco?
14.14, 9. 11. 2008, odpovědětDiody tam dat mozes, ale bude svietit kontrolka vybitej ziarovky, lebo diody maju iny odpor a nebude to tak svietit, lebo nemaju pozadovany rozptyl.. Inak dava sa tam halogenova ziarovka a ked ju tam das, bez toho aby si sa chytil sklenenej banky rukou (pouzi rukavicu), tak ti bude svietit v pohode dlho.. nezabudni halogenka :)
23.32, 10. 11. 2008, odpovědětMezi potkávacím a dálkovým je plastová tyčinka, kterou když vytáhneš, tak vytáhneš i žárovku! Jinak diody jajko parkovačku tam nedáš, protože Alfy mají místo klasické bezpaticové 5W, tak je tam daný halogen! A halogen pokud vím, tak se nedá nahradit diodou! Takže buď to celé překopeš a dáš tam diodu nebo si kup jiné auto :)). Joo, jinak, když chceš kdekoliv dát do své Alfy diody, tak ti bude svítít kontrolka, že ti někde praskla žárovka! Diody mají jinou polaritu! Cuore Sportivo
20.28, 9. 11. 2008, odpovědětTak bol som v Alfe na Roznavskej v BA na jesennu prehliadku a tam mi hned aj vymenili. Vdaka za rady.
14.21, 11. 11. 2008, odpovědět