jakej subwoofer,ozvucnici,atd do alfi 156 ,,a kolyk watu rms potrebuju,vubec nevym jak ten kufr udelat,aby to dobre hralo v interieru,jestly dve ozvucnice,nebo jednu ,nebo udelat pres celej kufr,jednu z dvouma s prepaskou!!sem us stoho na mrtvyci!!dik za kazdou radu
7.36, 10. 11. 2008, odpovědětahoj, ked mas dobre autoradio tak aj bez subwoofra to hra slusne. ale basy som chcel aj ja poriadne preto som tam mal najskor aktiv SAL ale ten nestal za nic, potom som to vymenil za toto http://audio-video-foto.hyperinzercia.sk/autoradia/inzerat/526645--akcia-blaster-subwoofer-green-pack-ponuka/ a som maximalne spokojny, vyborny pomer cena vykon.
8.05, 10. 11. 2008, odpovědětAhoj, a ako si to vyriesil s ozvucenim interieru? Ci si iba dal tuto peknu zostavu do kufra a pokoj? Jedna sa mi hlavne o to ci si nemontoval nejake basreflexy do zadneho plata. Dikes
10.13, 10. 11. 2008, odpovědětAHOJ JO DAL JSEM DVA BASREFLEXI DO PLATA O PRUMERU 20CM JEDENa porad nic moc asi koupim silnejsi zesik ,,jinak to nevydim !
16.26, 10. 11. 2008, odpovědět