Ola. Pri vymene stabilizatorov som si vsimol, ze mi dost hrdzavie podvozok. Nevedeli by ste mi poradit, ako najlepsie sa o hrdzavujuci podvozok postarat? Pocul som, ze by sa to malo natriet gumo asfaltom. Vdaka
22.34, 10. 11. 2008, odpovědětkomplet vybrusit kolko sa da, nanitovat hrubsie hlinikove plechy, utesnit nejakym pruznym bodyckom a nastriekat asfaltom. ak to budes vyvarat, treba vybrat koberec, lebo sa ti to cele zapali. opravit a kym to je pekne cierne, okamzite sa auta zbavit...ja som minule zo zvedavosti zacal pichat srobovakom do naoko zdravych miest a to bola chyba, nasledovali dva tyzdne lepenia celeho podvozku dokopy, co uz drzal iba ten chudak koberec. tip : ak mas plastove prahy, do rohov odspodu si navrtaj dierky, aby mohla odtekat voda, lebo si pod dverami budes nosit bazeniky :)
9.25, 11. 11. 2008, odpovědětno zaujímavé ja som ešte hrdzavú 156 nevidel nemajú dosť iné problémi
15.26, 11. 11. 2008, odpovědětHrdzavú 156 ku som ani ja este nevidel. Sem tam zakvitnutú hej, ale boli to miesta, ktoré boli vyklepávané po buračke a zjavne zlé spravené.
15.48, 11. 11. 2008, odpovědětJÁ MĚL 156 1.9JTD rv.2000 dovoz Holand.koupil jsem ji jako pětiletou a po týdnu co jsem sní jezdil jsem si nechal měnit olej a to co jsem uviděl na podlaze okolo prahů jsem těžko rozdýchával.Puchýře do kterých se šáhlo byli skrz podlahu,takže vyříznout a vyvařit.A tu ostudu co jsem měl!!!Ale na alfy jsem nezanevřel prostě jsem blbě šáhnul teď mán 2.4 rv2002/11 ze Švýcar.a ta je netknutá.Čus
20.11, 11. 11. 2008, odpověděttak tak. moja roc. 98, zrejme nikdy nevidela garaz :)
8.33, 12. 11. 2008, odpovědětVlezl jsem pod ni a uvyděl tři rezavé tečky. Obrousil, odrezil a kompletně celý podvozek nastříkal. Na tři roky možná, mám klid. Hlavně takový ty jazíčky který tam jsou velice špatně udělaný rozevřít, obrousit, odrezit, dát tam vazelínu, jazíček zase zavřít z venku odmastit a natřít, jinak to bude hnít zevnitř! Radim
18.00, 12. 11. 2008, odpovědětNo moja je rok 1998 a garaz tiez velmi nevidela. Spodok je na tom dost zle. Vdaka za rady
16.04, 13. 11. 2008, odpovědět