zdravím vás mohly by ste niekto poskitnu fotky kade mám pretiahnuť dovnutra + kábel od baterky ktorý pôjde dalej až do kufru ...fotky by veľmi potešili prípadne na mail poslat dikii
15.49, 12. 11. 2008, odpovědětPROSIIIIM AK STE NIEKDO NATAHOVALI + A - KABEL OD BATERKY DAJTE INFO A POMOZETE MI DOST !!!
2.21, 13. 11. 2008, odpovědětPROSIM POMOZTE
3.25, 13. 11. 2008, odpovědětAhoj tak plus sem natahl na stara ne u baterky sundej kryt u sterace je tam zaslepka gumova prez ni to mama protazeny pak sundej plasty v interieru na ridicovo strane ju neboj se urves 100% nejaky uchyt delal jsem uz 2 alfy a vzdy neco prasklo ju a minus se chytni na sroub pod sedackou ten nemusy byt tazen az od baterky signalovy kabely - since natahni druhou stranou je to lepsi ju a to ovladani rem napoj na autoradiu na elektrickou antenu mnel by to byt modry kabel jsem elektrikar kazdy vymejsli nejaky vypinac ale nemusi vzdy kdyz zapnes radio se ti auto maticky zapne i zesik a kdyz ho vypnes tak se ti vypne tak hodne stešti a kdyz budes chtit tak se jukni na ALFAZAPAD.7x.cz jsem tam v klubu Plaja koukni na galerii sraz Plzen a uvydis tam cernou alfu co ma v kufru
7.45, 13. 11. 2008, odpovědětPLAJA tak dik za rady teda skúsim potiahnut tade,,no to dúfam že nič neodtrfnem a prečo cinch cez druhu stranu ?? myslíš že by sa to nezmestilo pod koberec take hruhé kabely
15.40, 13. 11. 2008, odpovědětcinch musis viest druhou stranou uz len preto lebo by ti plusovy kabel mohol rusit nf signal respektive by sa ti mohol v reproduktoroch ozivat neprijemny zvuk v zavislosti od otacok motoru. Ja mam natiahnute kable tiez nezavisle signal pravou stranou auta a plusko od baterky lavou stranou a nic mi nezarusuje v repro.
16.05, 13. 11. 2008, odpovědětPACO> každopádne dik za rady dosť ste mi pomohly pretože som nemal šajnu kade to potiahnem už len vykonať montáž!
1.21, 14. 11. 2008, odpovědětKdybys vedel jak sem se dlouho dokopaval k tomu nez to natahnu a nez jsem nasel kudy
6.52, 14. 11. 2008, odpovědět-není to podmínkou tahat kabely zvlášť,teda pokud jsou signálovky kvalitní -hlavně nazapomeň na pojistku do 30cm od baterky
18.24, 20. 11. 2008, odpovědětak mám povedať pravdu ešte som ju nenamontoval ale každú chvílu j utam dám
19.42, 20. 11. 2008, odpovědětHlavne ju tam daj skôr, ako sa Ti z auta zadymí...
22.04, 20. 11. 2008, odpovědětlepšie je povedať ale prečo....hm???
22.06, 20. 11. 2008, odpovědětak sa pytas preco by sa ti malo zadymit z auta tak tu je vysvetlenie, urcite mas poistky v koncovom zosilnovaci pre ktory si tie kable tahal takze ten je osetreny voci skratom ale zober si ze tie dlhe kable co tahas od baterky nie su nijak chranene a nemas zarucene ze sa ti casom niekde nepredaru a neurobia skrat a to by bolo dost neprijemne jedneho dna si najst namiesto alficky kopu popolu, ja som tiez cca mesiac jazdil bez poistky na kabloch ale uz som ju tam dal. je to aj kvoli tvojej bezpecnosti. tak isto ak by si mal poddimenzovane napajacie kable cize nedostatocne hruby prierez mohlo by sa stat ze sa ti prehreju tym prudom co nimi prechadza a opat ohen na streche resp. v alfe. tak si ju tam pekne kazdy co ju nemate namontujte ako bolo pisane co najblizsie k plusovemu polu baterie. pa.
9.51, 21. 11. 2008, odpovědět-ještě bych jen dodal,že velikost pojistky je závislá nad průřezem a délkou kabelu,takže když máš třeba 20mm2 kabel,délky cca 5m a dáš tam 150A pojisku tak je to na nic(třeba na tu 20kabel a délky 5m odpovídá pojistka cca 60A) -jinak pokud by měl měkdo zájem o laminátové doorboardy na repro 165mm s uzavřeným objemem cca6,5l(lze zmenšit),A sloupky na výšky a laminátovou nástavbu na plato vše v barvě blue cosmo metalic,tak mám na prodej-vše kvalitní práce,žádná skořápka(možno včetně high-end repro GZPC)atd, více info na mail
11.34, 21. 11. 2008, odpovědět