ahoj.potreoval bych poradit,jestli nahodou nebudete vedet.mel jsem problemy s volnobehem,skakali mi otacky kolem 600 az 1000 sem a tam.po precteni rad tady,jsem vycistil vahu vzduchu,nepomohlo.pak jsem vycistil skrtici klapku,take nepomohlo.nakonec jsem rozdelal krokovy motorek a vycistil ho a promazal.po slozeni zadne zmeny.zajel jsem na diagnostiku kde mi nasli nejakou systemovou chybu RFC.po vymazani a resetovani ridici jednotky volnobeh prestal kolisat.byl tak kolem tisic otacek.bohuzel druhy den opet kolisani.opet jsem zajel na diagnostiku,tentokrat zam uz nebyla zadna chyba.tak vyresetoval podruhe ridici jednotku.po nastartovani otacky 2000 i vice.nepomohlo uz zadne vyresetovani.takze mi to jede na volnobeh 2000 otacek.zkusil jsem znova rozebrat krokovy motorek a dat ho tam zpet.vyresetoval jsem odpojenim baterky jednotku.kdyz nastartuju otacky bezi na tisic.kdyz ale jedu a vyradim,otacky jsou 2000.po zastaveni a vypnuti klicku a znova nastartovani opet tisic.takze to blbne jen pri jizde.nemohl jsem nejak spatne slozit krokovy motorek,musi se nejak nastavovat?ted totiz zarachoti (nastavi) jen kdyz vypnu motor.predtim se nastavoval pred nastartovanim i po vypnuti.diky vsem za pripadne rady a sna tomu aspon trosku porozumite
21.33, 13. 11. 2008, odpovědětJe vadný kdrokový motorek - pořiď nový a potom na examineru prijeď msximální rozsahy klapky a máš pokoj...zdar a sílu :)
14.24, 14. 11. 2008, odpovědět