ahoj, mam AR156 po faceliftu ... muzete mi nekdo poradit jak nejlepe zapojit/vest kabelaz do kufru k subwooferu, kam dat zesilovač, kudy vest napajeni od baterie apod.... urcite uz to nekdo delal .... taky jsem slysel, ze nektere verze AR156 se prodavali s BOSE systemem, ten ja asi nemam, ale neni v aute aspon nejaka priprava na zapojeni sw .. kabelaz apod? diky
14.34, 15. 11. 2008, odpovědětahoj tak vedeni kabelu by mnelo byt stejne jako u starsiho modelu na strane u baterky u steracu je velky plast ten odchlipni dole u strany na palubovce je pruchodka do auta natahni jen plus minusovej kabel si chitni pod zadni sedackou na nejakem sroubu poradne ocisti tu zem na kastli at ti to nedela bordel signalovej kabel to jest since ved druhou stranou aby se ti nemoduloval signal z dobijeni a z motoru na zesiku ten ovladaci remote napoj na radio na el antenu vzdy kdyz zapnes radio tak se ti zapne automaticky i zesilovac a kdyz ho vypnes tak se ti i vypne jsem el a u sebe to mama taky takle zapojeny tak urcite bych dal zesik na zadni stranu bedny kvuli tomu ze to budes urcite i vyndavat a budes pouzivat cele auto ju HLAVNE tam dej pojistku na ten PLUS abys nevyhorel mam 2 kamarady co mne neposlechli a natahli si nejake kabeli co nasli a pak jim shorelo cely auto nejlepsi jsou cele sady jsou uz sevsim tak hodne stesti pri instalaci bose ju davalase ale jeji tak malo a kdybis ji mnel tak to je napsany na vyskovejch reprakach na prednich dverich nemnej strac´h urcite kdyz budes v inter. sundavat plasty 100% urves nejakej ten uchyt to neva ja uz jsem to v alfve tahal u 2 kamosu u sebe taky a vzdy mi prasknul aspon jeden drzacek s toho si nic nedelej dystak koukni co mam v kufru ja ta cerna alfa s tou hudbou http://www.alfazapad.7x.cz/plzensky-sraz-17-5-2008
16.24, 15. 11. 2008, odpovědět