Ahoj, dneska jsem marne hledal vypust chladici kapaliny a AR 156 2.4 JTD a nenasel. Muzete mi nekdo poradit, kde to najdu ? Je na to nejakej figl ? Jak jsem to tak videl, musel bych sundat naraznik, protoze chladic je v nem pomerne schovany. Diky za pomoc vsem
23.47, 15. 11. 2008, odpovědětJá jsem nedávno měnil celý chladič. Docela pakárna, nebylo to ani v dílně ale jen tak na dvoře a výpusť jsem taky žádnou nenašel, ale ta hadice co vede od chladiče v jeho dolní části je jen nacvakávací. Takže jsem jí vysadil, vodu vypustil a pak se dvě hodiny mordoval se zbytkem, Ale tu hadici jde opravdu celkem lehce vysadit. Doporučuju koupit nové těsnění co je mezi chladičem a tou hadicí, jinak to bude téct. Možná ta výpusť nekde je a možná to bude na dieselu jinak než na benzínu (mám totiž 1.8TS) ale tohle řešení je celkem jednoduché a podle mě to bude se všema motorizacema stejný. Kdybys jí ale našel (tu výpusť), tak dej vědět.
1.05, 16. 11. 2008, odpovědětJo! A na spodní straně chladiče nic nehledej, Já ho měl vyndaný a žádná výpusť tam není. Ani není jak se k němu ze spodu dostat, je totiž přišroubovaný k takovému plechu, co zároveň drží i chladič klimatizace.
1.09, 16. 11. 2008, odpovědětmne sa tak zdá páni, že chladiaca zmes sa vypúšťa cez spodnú hadicu čo ide k chladiču. Ani moj servisák žiadnu výpusť nenašiel...
9.45, 16. 11. 2008, odpovědět