Keby si mi prefotil tu cast co potrebujem a poslal mi ju?Ja ti to zaplatim.
12.59, 16. 11. 2008, odpovědětNie je problem, pisni mi na mail tvoju adresu, aj to čo treba a hotovo. Len pokús sa odpovedať v jednom príspevku a nezakladaj nové, potom nikto nebude reagovať, už sám v tom mám chaoz
13.03, 16. 11. 2008, odpovědětMoja adresa je:Jaroslav Kuciak,Visnove 1112,01355 okres Bytca.Potrebujem tu cast okolo tej cervenej ikony,ktora mi blika.Tusim to je cerpadlo.Ona zasvieti pri zapnuti klucika a vypne po starte.Je aj nalepena na nadrzke na oleji,vies o co ide?Ja mam ten manual,ale v nemcine.Mozem ti napisat cislo strany!
13.16, 16. 11. 2008, odpovědětJa ho mam v slovenčine, mám kupované v SR. ˇAno tá červená kontrolka je na seles, ale nemusí to byť vadné čerpadlo, blbne ti pravdepodobne kabeláž aspon podľa toho čo píšeš. Máš dostatok oleja? Bud bude v hajzli čerpadlo alebo robot. No v každom prípade by to chcelo diagnostiku, V Žiline je Auto Secco alebo Algis. To máš najbližšie. Pošlem ti to, no problem
13.33, 16. 11. 2008, odpovědětOleja mam dost,aj na diagnostike som bol,ale ked to zrovna neblika vyhodnoti to ako dobre.Mal som vonku aj cerpadlo,napojil som ho priamo na baterku a ide v pohode.Vyzera to,ako keby niekedy nedostavalo impulz.Alebo ci nebude chyba v hadickach.Problem je,ze nemozem zohnat mechanika na taketo prevodovky.Mal som ho aj v servise a nic.Necital si v tom manuali co by mohla byt pricina?Dakujem
14.37, 16. 11. 2008, odpovědětZatial som to nečítal, som v práci, tak to večer pozriem a hodím to sem. No asi bude potrebné premerať či cez tie všetky káble ide impulz. Neviem či sa s týmto niekto vôbec stretol, pretože väčšinou odíde robot alebo čerpadlo. Skus ešte pozrieť poistky a ukostrenie el. inštalácie. Ak ti to blbne tak, že raz ide a raz nie bude to malá prkotina, a tie sa ťažko zistujú. Viac ti zatial poradiť neviem. Hlavne to treba premereť
15.34, 16. 11. 2008, odpovědětCo si tym myslel,ze robot?Tiptronic mam novy,tam bude ozaj len niaka prkotina,raz to ide,prejdem po jame a nejde,pohybem kablamy a ide.keby som este vedel ktora to je poistka.Prvy krat sa to stalo bratovi ked cuval,drzal trochu brzdovy pedal aj plyn,ci nieco odpalil,ktovie.Zatial dakujem
16.03, 16. 11. 2008, odpovědět