caute mam taky problem,ze mi moje alfa nestartuje,dal som tam aj novsiu baterku,myslim ze to bude zhavicmi,lebo mi to stale blika uz niekolko mesiacov,myslite ze to moze byt aj nieco ine?motor 2,4jtd
22.02, 16. 11. 2008, odpovědětkeď ti bliká žhavenie tak ti odišiel žhavič a treba ho vymeniť. keď si ho nemenil a jazdil ďalej tak ti odpálilo aj ostatné štyri žhaviče. takže teraz môžeš meniť komplet všetky. ciao
22.36, 16. 11. 2008, odpovědětbol som s tym v servise a tam mi vymenil len tri zhavice,ze ti e ostatne nenasiel,je to mozne,ze sa nedaju najst,povedal ze by to malo startovat,ale stale mam problem natocit motor,myslite ze treba vymenit vsetky aby to startovalo?dakujem
8.40, 26. 11. 2008, odpovědětno neviem ci to bude tymi zhavicmi. ako sa to tu uz niekolko krat spominalo tak 2.4jtd je common-rail takze by to malo startovat aj bez zhavenia. mne zhavenie tiez blika uz od kedy som tu moju kupil 2.4jtd (7/2000) ale zatial startuje:)))
8.50, 26. 11. 2008, odpovědětčafte ja som mal tiež problé so žhavením... po výmene žhavičov mi to aj tak blikalo tak som hladal problém ďalej a nakoniec som zistil že mi odkúrilo riadiacu jednotku žhavenia. takže odporúčam toto pozrieť poprípade ešte káble či náhodou niekde neskratujú alebo dačo ak ste si na 100% istí že žhaviče sú v poriadku.
10.46, 1. 12. 2008, odpovědět