Zdravim všechny,potřebuju sehnat silntbloky předního stabilizátoru měnil jsem ramena horní i spodní a pořád to mlátí když přejedu nerovnost..no hrůza horší než mý mladý starej Favorit a to nekecám..:) ve fiatu mi nabídli akorát celej stabilizátor za 3500,-kč ale prý se dá sehnat jen silentblok za 200,- nevím ale kde pomůže mi někdo?..Prý jsou i silentbloky na zadní stabilizátor tak bych je vzal taky..díky
16.09, 17. 1. 2007, odpovědětCau, mal som ten isty problem a tak som zohnal tie silentbloky za 250 sk/ks. Problem je v tom, ze na stabilizatore je to pevne zazvarane v puzdre, takze to treba rozrezat, vymenit silentblok a naspat zazvarat. Moze sa ale stat, ze mas stabilizator tak vybity, ze tie kovove puzdra su vydrate a tym padom sa to neoplati, resp. neda menit. Ja som to mal nastastie ok, takze teraz je konecne ticho :) Kupil som to v tejto firme http://www.auto-art.sk/, ale boli to myslim silentbloky na mareu, nie som si isty...
8.10, 18. 1. 2007, odpovědětto klepani budou delat ty spojovaci tycky od stabilizatoru.. aspon je to nejpravdepodobnejsi, stoji kolem 300 kc. tak nez si rozmazete silentbloky na stabilizatoru, tak vymente ty spojovacky..
16.12, 19. 1. 2007, odpovědětMám ověřeno ze u Alf nejdrive odejdou ty ulození stabilizatoru a pak az tycky.
20.17, 20. 1. 2007, odpovědětmám komplet nový horní i spodní ramena ,tyčky stabilizátoru taky(já je kupoval za 600ks) a pořád to klepe jediná věc co připadá v úvahu jsou ty silentbloky stabilizátoru jinak nevím co jiného by to mohlo být ale už mi to celkem vadí..:(
17.46, 19. 1. 2007, odpovědětUlozeni stabilizatoru jsem koupil pod cislem IM28246 od Imprgomu (originalni dodavatel dilu pro koncern FIAT) u APM Automotive. za 600KC Jinak plechove pouzdro na stabilozatoru se musi rozriznout a pak znovu zavarit jak uz tu nekdo psal.Ale porad to vyjde levneji nez celej stabik.
9.13, 13. 10. 2008, odpovědětstepan...nevim ktery chytrak te napovidal ze napred odchazi ty gumy a pak tycky...vzdy je to opak..napred tycka a pak guma. jinak na mareu je to taky problem sehnat ae ty gumy imeji zde www.adh.cz
20.22, 20. 1. 2007, odpověděttak mi to klepalo taky, menil jsem ramena atd ... nic nepomohlo, ted o vikendu jsem vymenil silentbloky stabilizatorua je klid .... jde to vymenit jen se sundanym kolem a cepem rizeni ... je to sice trochu chirurgicka prace, ale jde to ;)
8.37, 13. 10. 2008, odpovědět