ahojte.kto ma zkusenosti s tym ze by jazdil s odpojenou vahou vzduchu?ja ju mam zapnutu,ale zda sa mi ze je asi vadna.a mam taku otazku ze vlastne ake zle vlastnosti moze mat ta odpojena vaha vzduchu,alebo vlastne co to obnasa.. okrem toho ze sa mi zvetsi spotreba paliva na aute co este?lebo podla mna by bol vykon auta omnoho lepsi,len ta spotreba a ta ma netrapi a neviem ake este vedlajsie neziaduce ucinky by malo to keby jazdim s odpojenou vahou vzduchu.. lebo som to uz skusil a auto slo omnoho lepsie,len som to zapojil naspat lebo neviem co by sa mohlo stat.. novu kupovat nema vyznam pokial neodide celkom.. dik
15.20, 24. 11. 2008, odpověděttak technicky sa nestane vobec nic, len dlho ta taka sranda bavit nebude
18.33, 24. 11. 2008, odpovědětked ťa spotreba netrápi tak tá sranda ta možno baviť bude , ale vážne ked váha je zlá motor zle reaguje na plyn stáva sa .že ho nevieš vytočiť na vyššie otáčky
19.08, 24. 11. 2008, odpověděthoši jedna rada!!!!!! V auto kelly si ji koupíte tu váhu 1500 star line vyzkoušíte vyměnit v autě,pak pokud je problém stejný tak to není váhou vzduchu a můžete ji vrátit a dostanete prachy za váhu zpět....
19.46, 24. 11. 2008, odpovědětcez ebay z UK vychadza na 1200sk.. nemam problem zatial s nou..!
20.22, 24. 11. 2008, odpovědětnoo ja keby vahu vzduchu tak suhlasim s tym nazorom ze asi tu bosh jedine.. ale to ja som chcel dat tu otazku ze aky problem by sa mohol vyskytnut ked by som ju nechal odpojenu.. ak je to jedine tou spotrebou co mi urobi myslim si viac ako liter na stovku nie,tak to neni potom problem..,mal som na mysli nejaky technicky problem ci netrpi nieco s tym potom ked je odpojena.. lebo ja som ju mal odpojenu,auto reagovalo stopercentne na plynovy pedal,bolo to zivsie,rychlejsie sa to vytocilo do otaciek atď
21.58, 24. 11. 2008, odpovědětpreco by ma taka sranda dlho nebavila?to ma zaujima?to len kvoli spotrebe ze by ma to nebavilo alebo jak?mam znameho ten napriklad takisto na fabii jazdi bez skrtiacej klapky,auto mu ide lepsie,co ma horsie su akurat starty,ale to nemusi byt ani tym..,no a ze ma spotrebu vyssiu?no tych par dcl...
22.00, 24. 11. 2008, odpovědětno vy ste za technici...
22.05, 24. 11. 2008, odpovědětheh preco?
22.06, 24. 11. 2008, odpovědětja chcem vediet len nazor..,ja sa o auto velmi dobre staram,mam skveleho servismana,moj tatko je automechanik takze ma neodzube ako vacsina ludi v servisoch..,ja chcem na to pocut len nazor nie hned tam pchat peniaze a kupovat nove veci..
22.07, 24. 11. 2008, odpovědětJe vidět že asi na ty nový věci nemáš už prachy.Pučil sis 100 litru alfa Stála 110 litru takže na to padnul zbytek tvy vejplaty a ted co? Řešíš píčovinu a jenom otvíráš nový téma.Tak si kurva kup váhu a dej autu co potřebuje aby šlapalo správně.Kdyby ta váha tam nemusela být tak proč by jí tam asi dávali???
23.15, 24. 11. 2008, odpovědětGEJZO:musím se ládi zastat protože já myslel, že tenhle web je tady od toho aby se člověk mohl zeptat na to co neví a co potřebuje vědět a už vůbec nechápu proč tady o někom koho neznáš říkáš že nemá na něco prachy.uklidni se prosím!!!!!!!!!!!
23.20, 24. 11. 2008, odpovědětNo říká že je syn automechanika tak to už mluví samo za sebe když přemýšlí jestli zprovoznit váhu vzduchu nebo to dojezdit bez ní? Tak já nevím o čem to je?
23.29, 24. 11. 2008, odpovědětTak napište do Alfy at jí tam ndávají a napíší o nějaky dcl sptřeby navíc a ušetříme novým alfistum spoustu starostí?Tak nějak jste to mysleli?
23.34, 24. 11. 2008, odpovědětnemyslel jsem, že je správné jezdit bez váhy je to kravina. tak stačí napsat že je to blbost a ne někoho urážet.
23.36, 24. 11. 2008, odpovědětA co jinyho by v tom bylo než ušetřit za novou vahu?
23.37, 24. 11. 2008, odpovědětnevím a je mi to jedno!!!!
23.47, 24. 11. 2008, odpovědětMě taky ja jsem si novou vahu koupil a neváhal jsem ani minutu a ten rozdil je znát.Právě proto mě to nasralo.Když to tam má být tak at to tam je ne.
23.50, 24. 11. 2008, odpovědětkaždopádně bez váhy by se jezdit nemělo.jednotka neví jak má mísit palivo se vzduchem a motor může jít v tom nejhorším případě po nějakém čase do kopru.
23.54, 24. 11. 2008, odpovědětNo nemusí akorát je špatný poměr nafty a vzduchu.Ten se upravuje podle aktuálního stavu tlaku vzduchu to jest podle aktuální nadmořské výšky kde se vozidl nachází.
23.59, 24. 11. 2008, odpovědětnoo takze gejza dufam si toto este precitas co napisem!neviem z akeho dovodu si zacal do mna rypat ked nevies o mne ani hovno!ja som si alfu kupil ked ty si este kakal do plienok a nestala ziadnych 110 litrov jak si napisal!Stala o hodne viac!ale to je jedno aj ako je to s mojimi financiami,do toho ta hovno!ja som polozil len jednoduchu otazku a chcel som tu na nu poradit!ja viem velmi dobre naco vaha vzduchu sluzi aj ze to bez nej neni dobre,polozil som jasnu otazku ze ake neziaduce vplyvy to ma na motor!uz len z toho ze som napisal ze mi je jedno aku spotrebu to auto bude mat,lebo sa kupem v nafte by si mohol usudit ze asi neratam kazdu korunku ktoru dam a ci vobec mam na palivo!do auta som vrazil asi 50 tis navyse hned jak som to auto kupil,lebo mam rad nove veci a preciznu robotu!len preto ze uz ma nebavi do toho auta vrazat peniaze lebo je to uz starsie auto,radsej odlozim peniaz a kupim daku druhu alfušu,lebo som fanda tejto znacky tak preto sa pytam co a ako!teba je hovno do toho ake mam ja financie a bodaj by sa kazdy staral tak o auto ako ja!dufam si to precitas bol by som rad! a inak dik vsetkym ktory ako tak nieco napisali... a dik fastcrash ze si sa ma zastal v mojej nepritomnosti tu,dik
20.05, 25. 11. 2008, odpovědětno vidim nie som sám, tiez som donho investoval 50 000 hned na zaciatku ale preciznu robotu som za to nedostal, ba ... Skusenosti odpojenou vahou vzduchu mam, lebo som uz tak presiel asi 15000 km, ale spotreba podla mna sa nezvetsila inac by som uz vymenil, lebo mne naozaj vadi ta spotreba. Rozdiel citim iba na zakladnom plyne, vtedy trasie. Kamosovi ked sme odpojili, jemu neslo. Asi je to zato, lebo ja som bol aj na autodiagnostike, kde sme zmazali chybu. Jednoducho odpoved je aj otazkou, lebo ake neziaduce ucinky moze mat ked som presiel uz 15000 km.
19.40, 5. 2. 2009, odpovědětJak dojemné asi si to vytisknu:-)))
20.47, 25. 11. 2008, odpovědětjaj gejzik ty si dobre decko zrejme :-)
21.36, 25. 11. 2008, odpovědětna mojej alfe zase ked odpojím váhu vzduchu tak naštartovať neviem , ked už akože chce naštartovať tak pri pridaní plynu ju dusí,ale na rozdiel od vás ja mám 1.6 TS .Ináš Laco už máš druhú alfinu alebo dávaš dokopy rozbitu?tú bolo škoda videl som foto :maj sa
21.23, 5. 2. 2009, odpovědětnema zmysel odpajat vahu vzduchu bo ked tam je tak tam ma byt a ak chcete mat vyssi vykon tak si spravte chip tuning pripadne ja rozmyslam nad vodikovym generatorom zlepsi to akceleraciu a udajne znizi spotrebu
8.59, 27. 6. 2013, odpovědětvidis, HHO experimenty sme tu dlho nemali, haha
14.16, 27. 6. 2013, odpovědět...me osobně jela alfa na pi.., nedrzela otacky, nestartovala jak mela (vlastne byl zazrak kdyz naskocila), hrozna spotreba a temer nulovy vykon. Stále jsem zkoumal a četl diskuze, recenze a rady diky kterym jsem usoudil vymenit váhu. Koupil jsem prez net nejakou no name za cca 13 kilek (kdyby to nebylo vahou at nevyhodim zbytecne moc penez) a hle, problem vyřešen. Okamzity narust vykonu, krasne starty, spotreba sla dolu tak o 2-3 litry a vrni si jako ta nejspokojenejsi kocicka ;) nakonec jsem jako bonus koupil vsechny svice od NGK a slape jak ma ;) ...urcite se nevyplaci to ochcavat odpojenim podobnými blbostmi, ale vzdy koupit nove, vzdyt to delame preci jen pro sebe...
11.09, 6. 7. 2013, odpovědět