chalani viete mi poradit ci pasnu disky z oktavky na 156ku?dostal som ich aj so zimnym obutim,darcek ktory nevisiel.da sa to risit excentrickymi srobami?please poradte.ak ano tak kde ich zozeniem?
20.26, 25. 11. 2008, odpovědětpo pripade ak ma niekto na predaj rozsirovacie podlozky so zmenou roztece 5x98 na 5x100,kupim
20.28, 25. 11. 2008, odpovědětAhoj, tiez som to skusal ale mam taky pocit ze na 156-tku koleso z oktavky nedas. Nejde iba o roztec na srouby ale aj o stredovy priemer (naboj) 156 ma 58 mm a oktavka 57. Aj ked je to iba 1mm tak to tam nenasadis iba ak by to bol nejaky elektron ktory ma na naboj redukciu. Pomeraj si to aby si sa neosral.
6.15, 26. 11. 2008, odpovědětfuj...davat kola ze skochtle na alficku...styd se.....
8.03, 26. 11. 2008, odpovědětkto vravi o originaloch...boha to by tam dal snad iba uplny matlak...vsetci dobre vieme ze neni az taka sranda zohnat pozadovane kolesa na alfu s pozadovanymi parametrami. Ja som si tiez vyhliadol kolesa ktore boli na oktavke ale NIE oroginaly ale Borbet tak som to skusal dat na moju alfu. Pomalinky ale isto ma zacinaju srat ludia ktori nic neskusia a maju minimalne skusenosti a budu neustale picovat...kto nic neskusil nic nestratil ale ani neziskal... ked tu potom niekto ziada o radu tak sa tu docita iba o kokotinach ale serioznu radu nenajde...fakt peckove forum
13.10, 26. 11. 2008, odpovědětNemam s timto ukonem žadne zkušenosti,ale nemel bys lepší ty litaky kšeftnout zimaky si nechat a sehnat si origo litak s origo rostečí(dneska těch alu kol není malo)A za další s těma podložkama ok ale ber v potaz že budeš mít širší předek=veči paku na ramena a Alfíí jsou na ten předek citliví.Jestli jsou ty litaky extra šik tak at se ti ta operace podaří
22.08, 27. 11. 2008, odpovědětDalo by sa to riesit aj cez podlozky ale zase by si musel zhanat disky s inym ET. Ja som po dlhsom hladani prisiel k 17 palcovym s roztecou 5x98 tak som ich hned zobral. Moj nazor je taky ze moznosti mas viac ako podlozky + disky s inym ET alebo srouby s plavajucou hlavou (sada tak za 3000) alebo pockat a zhanat nejake ktore pasnu na alfu bez uprav.
11.42, 28. 11. 2008, odpovědětja sem koupil disky ktere maji roztec 5X100 ale sou vyrabene jako dvouroztecove a majii roztec i 5X98 a to i prez to ze maji jen pet dir,je to vyreseno tak ze sou v nich vrtany diry o prumeru 14mm a srouby sou 12mm a k tomu sou dodavany srouby s plovouci hlavou a ta to samozrejme zvladne jak sami vite tak pokud diry v disko na octavii ma promur 14mm melo by to tam pasnout s temi sprouby
21.28, 1. 12. 2008, odpovědětčau. alu z oktávy určitě jdou. stačí si nechat vysoustružit podložky a není problem. mám to tak už 2roky a v poho.
14.25, 3. 12. 2008, odpovědět