chci se jen zeptat, koukal jsem na diskuse, ale není tam to, co potřebuju!! Banalita! potřebuju sundat přední světlo na 156tku, ale nechce se mi sundávat přední nárazník, protože co zatím vím, tak tam jsou tři držáky! Ten vrchní, pak jeden vytahovací a třetí pod blinkrem!! ale tam se nějak nedostanu,tak jestli to fakt musím odstrojit! Díky, za každí info
21.27, 25. 11. 2008, odpovědětna tu matku se dostaneš i ze spoda ale bez sundaného nárazníku to světlo nejde vytáhnout-není tam dost místa. alespoň mě to nešlo.
21.32, 25. 11. 2008, odpovědětjá si to myslel, že se musí sundat přední nárazník kvůli jednomu blbému šroubu!! a nejde třeba odšroubovat jen půlka nárázníku, že bych se tam pak k tomu šroubu dostal? Přijde mi totiž blbost demontovat celý nárazník!!
13.51, 26. 11. 2008, odpovědětano, je to blbost ale je to tak, musi ist dole. ale keby si velmi chcel, da sa vrchna cast naraznika odskrutkovat a rozne poohybat a dostanes to von, ale minimalne ti popraska lak a pripadne to cele zlomis
15.00, 26. 11. 2008, odpovědětpokud chceš vytáhnout jen jedno světlo tak nemusíš sundavat celý.stačí na té straně odšroubovat tři šrouby na traně plus 4 ve předy pod masku a nárazník svěsíš ale ne moc aby nepopraskal lak a v pohodě ho vyndáš.mám v tom praxi - sundavám ho pomalu každej tejden-pořád na autě neco dělám.
23.17, 26. 11. 2008, odpovědětDíky moc, taky se mi to nezdálo, že bych musel sundávat celý nárazník! Tak já to zkusím, nějak opatrně tu půlku odšroubovat a pak se uvidí!
15.15, 27. 11. 2008, odpovědět