Kaslite na tie vraky pod značkou Alfa Romeo a predajte ich na Ukrajinu!!
6.53, 26. 11. 2008, odpovědětKaslite na hlupakov, ktori sa vtieraju na cudzie fora...
7.29, 26. 11. 2008, odpovědětpochybujem, ze an ukrajine maju take prijmy aby si mohli dovolit alfa romeo. nanajvys skoda, ziguly, volga alebo vw :)
8.16, 26. 11. 2008, odpovědětto paco - na slovensku a v CR alfa nieje o prijmoch. praveze jazdene alfy maju ceny velmi nizko. Avsak malokto si zvazi,co za tou nizkou cenou stoji. A kedze prevazna vacsina prispievatelov na tomto fore su mladi ludia, ktori si len teraz alfu kupili (hlavne preto, lebo bola pekna a lacna), hladaju vsemozne riesenia,ako usetrit peniaze na opravach a nahradnych dieloch. Ale bohuzial, filozofia marketingu AR je taka otrasna co sa financnej stranky tyka, az to cloveka naserie. Jazdena alfa proste nejake peniaze spapa,a nieje to malo, ale s tym clovek musi, opakujem, musi pocitat ked sa rozhodol pre kupu sportovo - elegantneho auta, ktore pocas svojej vyroby na spicke. Bohuzial, skurvymanazeri AR udrziavaju ceny nd, servisu a veci okolo na tak nehorazne vysokej urovni, ze sa clovek cuduje, ze alfa neskrachovala. Aby som neposobil trapne, dam priklad. Kupil som plechace s pneu na moju 156 2.5V6, kedze su to 15",a vyzeraju, no, ako plechace :) chcel som dat apon origo kryty kolies (puklice). Ake bolo moje prekvapenie, ked mi pracovnik AR zadrel 1150,-SK,a ked ich chcem surne, mozem si priplatit 10% aby som ich mal na druhy den. Upozornujem, ze je to cena za jednu puklicu (jeden posrany kus odliateho plastu, s malym logom AR. Kladiem si otazku: Jebe????!!!! Takze asi tak
8.40, 26. 11. 2008, odpovědětZe na to vubec reagujete :) viva alfa
8.57, 26. 11. 2008, odpovědět1150 sa mi zdalo vpohode pokial si nedodal ze za jednu tak to je cisty infarkt! aj preto je dobre tieto vecicky vozit asi z vrakoviska, myslim kozmeticke veci nie motoricke. ano alfa je narocnejsia na udrzbu a ked sa nieco dosere tak to stoji ocosi viac penazi, ale alfa aj napriek tomu stoji za to. ten pocit ked sa ludia na ulici za vasim autom obzeraju a obdivuju ho. prajem vsetkym aby sa nam tie alfy co najmenej sypali. a takych kokotcernovych kretenov co tu vypisuju treba ignorovat.
11.01, 26. 11. 2008, odpovědětalfaaaaaaaaaaaaaaa
9.32, 26. 11. 2008, odpovědětJen trapák může napsta takovou ubohost!!!!!!
12.09, 26. 11. 2008, odpovědětA kolko stoji puklica na VW. Ja viem o tom ze kamarata stala tiez okolo 1000 kc
12.39, 26. 11. 2008, odpovědětto lukas 502 - 15 palcova??
12.45, 26. 11. 2008, odpovědětJa si nemyslim ze udrzba alfy je az tak financne narocna...ruku na srdce, kopec veci sa da zohnat lacnejsie alebo pouzite a myslim si ze servisovat vw tiez neni malina...a viem o com hovorim. To ze alfa v rovnakej vybave sa da kupit o 100 papierov lacnejsie ako vw znamena iba to ze posraty koncern ma umelo navysene ceny...alfu by som nemenil...tod moj postoj
12.56, 26. 11. 2008, odpovědětto Lubo-ss. Jasne, ved ja mam za sebou opravu motora, takze viem, ze ceny nd a roboty sa daju zrazit :) Ale kiez by niekto aspon urobil taku vec ako opel.Ak sa nemylim, tak mal kampan, v ktorej ponukal sluzby a nahradne diely s prihliadnutim na vek a stav auta. Myslim ze tam boli o dost nizsie ceny ORIGINALNYCH dielov, ak bolo auto starsie ako... To by bol podla mna fer pristup. Zohladnit financne moznosti klientov, a ked si niekto kupi jazdenku, tak bud ma k dispozicii mensi rozpocet, alebo chce lepsiu vybavu a motor, ktore by si pri novom aute dovolit nemohol. Ale u Alfy je to jedno. Pocas opravy som bol castym navstevnikom jednej bratislavskej pobocky AR, kedze nie vsetky diely sa daju zohnat na aftermarkete (kluka, ojnice a pod.) a do repasu som ist nechcel. A to som bol pripraveny na to , ze alfa bude chora,aj financne. Bohuzial, nie kazdy cerstvy majitel alfy mal to stastie,ako som mal ja...
13.13, 26. 11. 2008, odpovědět...len problem je ten že na staršie autá sa ND vyrabaju už v menších kvantitách a preto firma zvýši cenu ND teda podľa mna...
13.17, 26. 11. 2008, odpovědětTahle diskuse je sice v podstatě bezpředmětná, jelikož jí zase založil někdo, komu se alfa nečím znechutila, ale upřímně řečeno, nikdo tady nikomu nevnucuje, aby si alfu koupil a ani aby chodil na tohle fórum, takže podle mě mlatí, že jaký si to uděláš takový to máš;-) Ještě neco k těm puklicím, myslím, že origo puklice nejsou předražený jenom u alfy, ale třeba originál 14" kia stojí taky něco kolem tisíce a u ostatních značek to nejspíš nebude o moc lepší. Je sice pravda, že náhradní díly by na alfu jsou dražší než u jiných značek, ale to ať si každý zváží sám, jestli chce mít skoro bezúdržbovýho japonce nebo němce a nebo dá přednost sportovnímu vzhledu a eleganci alfy s nižší pořizovací cenou, ale dražší údržbou. Jinak upřímně řečeno, ať si každej jezdí čím chce, já si vybral alfu a jsem spokojenej.
7.34, 28. 11. 2008, odpovědětO tom bezudržbovým japonci mám svý zkušenosti ,měl jsem třikrát japonce vždy to byl Mitsubishi Galant a nacpal jsem do toho víc jak do Alfy jo a dcera měla Mazdu 323F Ba a taky nic moc upřímě řečeno do každýho auta cpeš zaleží také od koho to koupíš a z českých bazaru ani tříkolku.
8.27, 28. 11. 2008, odpovědětOk. Uzavriem to s tym, ze my co alfy velmo lubime ich budeme lubit, nech to stoji co to stoji, a jebliny nech chodia provokovat na ine fora. A poznamka k pukliciam, ak by som bol zohnal dobre zanovne zimne pneu na moje 17" elektrony , nikdy tam plechace nebudu, a nikdy by som nezhanal puklice :)
9.29, 28. 11. 2008, odpovědětV Anglii seženete na Alfu díly pro rozvody (kladky, vodní pumpa atd.) za poloviční až třetinový ceny. Naši prodejci si prostě chtějí vydělat, proto ty ceny.
16.37, 28. 11. 2008, odpověděts cenami na Alfu romeo napr GTV su nanu omnoho lacnejsie veci ako na octaviu len zalezi kde to kupuješ.....sam som nikdy nechcel alfu lebo som cital ze sa kazi a podobne bludy ale teraz viem ze to bola chyba alfa je auto čo fakt stoji zato taku radosť z jazdy mi nedalo žiadne auto ako toto....a na diely serem proste vsetko co sa moze pokazit sa aj pokazi je jedno ci to je alfa alebo BMW alebo neviemco.....
17.02, 28. 11. 2008, odpovědětAno 15-ky a kupil Passata 98 bilu TDI 81kw Za 180000 Sk
18.52, 28. 11. 2008, odpovědětO nízké ceně Alf by se také dalo polemizovat. Je sice pravda, že po bazarech se dají sehnat i za hubičku, ale jejich stav je z drtivé většiny zoufalý. Já dal před pár měsíci za SW 2002 skoro 200tisíc. Z pohledu cen na internetu je to mnoho, ale aspoň se mi to nesype (zatim)... takže, já jsem si Alfu kvůli nízeké ceně rozhodně nekoupil
20.19, 28. 11. 2008, odpovědět