cavte srdciari chcem sa spytat ci ostrekovace svetiel sa daju nejak dokupit a prirobit na predny naraznik alebo to treba kupit komplet predny naraznik uz so zabudovanymi ostrekovacmi ?
19.31, 28. 11. 2008, odpovědětstačí koupit originál alfa a montáž už je jednoduchá-jen vyvrtat díru a nainstalovat.ale jde o to jestli máš připravený kompresurek na nádržce protože pokud tam není tak to jeden asi neutáhne.ten ne okna je i tak dost slabý.
19.59, 28. 11. 2008, odpovědětOriginálně jsou dvě čerpadla, to menší, o dost menší je na stírače a ten druhý větší na světla co jsem viděl tak každý má i zvlášt vedení protože tuším, že světla mají zpožďovač tzn. ostřikování světel nefachá stejně jako stírače. Většina lidí na to stejně nadává, někdo to odpojuje.
20.17, 28. 11. 2008, odpovědětjá právě nevím jak je to u alfy která nemá ostřikovače už z výroby-jestli má pouze jeden na sklo nebo jestli je to už připraveno pro dodatečnou montáž.
20.31, 28. 11. 2008, odpovědětPřidávám se k dotazu, také mě to zajímá, dost o tom uvažuji. Btw: kolik tak ty ostřikovače od alfy mohou stát?
11.22, 29. 11. 2008, odpovědětnevie mi niekto poradit kde by som kupil ostrekovace svetiel?
16.07, 13. 6. 2009, odpovědětJA som pred 2 mesiacmi montoval na moju ostrekovace.Celkom jednoduche.Treba kupit velku nadrz v ktorej su dve cerpadla,jedno male a jedno velke vysokotlakove.Ten vysokotlaky je prave na svetlomety,inak sa to ani nepokusajte zapojit s tym malym lebo vam to lem bude prdkat tu vodicku na svetla:-)))No a dalej este dve trysky do naraznika.Ja som to kupil cele z Madarska od znameho tj.Trysky+nadrz+obe cerpadla+komplet hadice aj s rychlospojkami za 80eur.No a trysky pre zaujimavost som kupil tie male co maju 166.Vyzeraju lepsie ako tie velke z 156.Trobna prerabka trysiek a pasuju ako z vyroby.MOJ TIPP!
16.59, 13. 6. 2009, odpovědětčus já je mám origo e podle mě je to k ničemu světla to neumyje to by musely mít ty světla na sobě stěrač jako má třeba Volvo akorát se to rozstříka všude okolo...a ostřikovače se spouštějí automaticky když se stříká na sklo, ale pouze když mám rozsvícená světla jinak to nestříká
13.54, 14. 6. 2009, odpovědětMyslým že tu je problém iný, deti si chcú akože zlegalizovať nelegálne HID
16.39, 14. 6. 2009, odpovědětja by som potreboval jednu krytku na 156, mate niekto nejaky tip, kde to zohnat, resp.nema niekto? mne nejaky zavistlivec dnes jednu ukradol. neviem sice preco, lebo siroko daleko v okoli SE zlata 156 nie je, ale tak nech ma ten niekto radost. dankezer
20.23, 15. 6. 2009, odpovědět